Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a biztosító sosem küld ilyen zöld vackot,(pedig hat biztosításom van náluk)és az igazat megvallva nálam sem volt tb. kártya,úgyhogy akár én is járhattam volna ugyanígy.
Szeva Apraszaki! Velem találkoztál nemrégiben Nyíregyen Fasssza gép
Még szerencse, hogy minden iratom mindig nálam van.
Egy tavalyi motorozás alkalmával az egyik cimbi elnézett egy kanyart,a Poprád fölötti hegyekben. Az első nagy ijedtség után azt hittük,komoly probléma nélkül megússzuk a fiaskót. Nem így lett.Mentőt kellett hívni,a mentős hivatalból köteles rendőrt hívni,az pedig,hiába nem történt "csak "egy kicsúszás,megbüntette a srácot.Annyi euro összesen nem volt nálunk,ami a bünti volt,a jogsija maradt zálogban. A kórházban úgy lebasztak minket,mint a pengős malacot, hogy hogy mehetünk el otthonról tb. kártya! nélkül.A sürgősségi ellátás így annyira korlátozódott,hogy felkötötték a karját és azt mondták,amilyen gyorsan lehet, vigyük el egy Magyar kórházba,mert röntgen,stb vizsgálatok feltétlen kellenek,de TB. KÁRTYA nélkül nem csinálják meg. Csak azért írtam ilyen hosszan,hogy okuljatok más kárából. És most lehet szidni a Szlovákokat,de itt nem ők voltak a hunyók.
felvettelek
Enyém is lógott ma :) De most már olyan szééép, de olyan.. szebb, mint egy bauxit, én mondom
Én vagyok,,,, de itt délelőtt,meg délután volt inkább mozgás,mint most.
Én nagyon sokat járok szlovákba, de nekemsincs nemzetközim... bekaphatják ha azért akarnakmegbüntetni... magyarországon vagyok ottis! csak átléptem a határt!
halihó szép estét
MSN szinte egész nap
chuckyxxx009@mailpont.hu
Basszus az kell a motorra is?Én meg úgy járok szlovákiába,hogy nem is tudtam róla....Sajnos megint dolgozom a hétvégén+iszok a zsolt napra!
Sziasztok!
Most szombaton megint gurul egyet a csapat, Kassát vennék célba. Akinek van kedve velünk tartani, azokat 10:00 órakor a Búza téri templom parkolójában várjuk szeretettel! Aki jönne, a kötelező biztosítás nemzetközi papírját (zöld lap) hozza magával biztos, ami biztos, már akinek van. Bár tudom, benzinnel megy, nem papírral!
További jó mát!
Lábatlankodik a kawa
Kezdek félni tőled
Hát ez van, én ki vagyok gyúrva, megtehetem
Én inkább nem kockáztatom meg, mert 180 kilót nehéz gatyafékkel megfogni.
én is fék nélkül jöttem És akkor mivan?
Olyat játszottam, h aki fékez veszít Mivel csak egyedül mentem, én nyertem
Ha az olyan könnyen menne... féktárcsák nuku
Tegnap már mentem egy picit az NSRrel Ma meg jön hozzá a doktorbácsi osztjóvan lesz itt meg minden
Süt a nap, szélsefúj! Lóra ámbörök!
ööööööööö de megbeszélhetjük :)
Vip/ iwiw/ MSN? Hol vagy gyakrabban?

Hát így szóban valahogy jobban is tetszik
De idén jól megúsztam, csak egy kis pocsolyavizet kaptam