Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Taníts mester.
nyháááhááá :) Én meg nem is hirdetek, és már érdeklődnek Valamit rosszul csináltok
mikor?
Ezt rosszul tudod kedves Szandra nálunk Keszthelyen sajnos kell fizetni a motorosnak is
hát nem fiú, de motorral soha sehol nem kell fizetni a parkolásrét!
Nekem mikor vizsgáztam azt mondta az oktató,hogy eltudod biztonságos jól látható helyre rakni a parkoló cédulát?
nem
AKKOR?elfújta a szél... és kész
igen ám de elkezdték bevezetni az sms balhét na azóta nem tudom mi újság.
voltam szavazni
Fiúk miskolcon a motoroknak fizetni kell a parkolásért?
Hát ez tiszta Ryan közlegény megmentése, bár ott vállból ment a dolog.

Az eredményre amúgy kíváncsi leszek
ez hasonlít legjobban kéz emelgetős szmájlira

de tessék akkor itvan felteszem a kezem :
Ne az arcát tegye le, hanem a kezét fel
Tegye fel a kezét aki volt szavazni
Én is örülnék. A zxr-ek is a szívem csücskei, jó gépek azok. Bánom, hogy anno 250-es után nem tudtam azt venni.
Nekem még annyi zsozsetta sincs, mint neked, szóval én örülök, hogy van egy kis 400as és el tudok vele karcolgatni.
Jaja az lenne az igazi, hogy második motornak. De azt nem tudom megengedni. Max ha mégsem jön be, fogom eladom és veszek megint egy hatost.
Hát válassz úgy, ahogy szeretnél Én maradok a speednél, bár most nagyon felbaszott a helyzet Viszont az tuti, hogy második motornak egy SM-et vennék.
Nem. Csak már meguntam hogy ennyire talaj és időjárás függő kell, hogy legyek. Egy enduróval meg legalább horgászni is kitudok menni. Meg egyébként is régi kedvenceim az 1 hengeresek. Anyagiakat nézve max a teljesítmény adó ami kevesebb lesz, szóval nem sokkal olcsóbb.
Azért, mert egy egyhengeresen minden a negyedébe kerül, mint a kawán?
kizárt dolog mert nem tudom!
Bizony bizony úgy elvagy tévedve, hogy nem látod az erdőt a fától. Na jó amúgy én nem tudom, mert nem nézek dzsípít.
Én vagyok eltévedve vagy ma lesz moto GP ?
csak poénnak szántam..))