Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a motor tipusát és márkáját nem tudom sajna nem bírtam megállapítani
Nincs sajna. Ezen a képen úgy ahogy látható a háttérben a minősége.
halihó embörök ma délután kb 13órakor jöt egy rider sajószentpéter től miskolc felé pont a körfogalomba jött befelé mi meg mentünk kifelé mentővel egy toyota hice val még meg is nézett minket de szegény alig tudott bemenni a körforgalomba ott imátkoztam hogy el ne csússzon igaz gyök kettővel jött bele
esetleg valaki magára ismer akkor üdvözlöm és vigyázzon magára
nincs leaszfaltozva az utcátok ?
Na majd ha összejön a Husqi, adok az esőnek, sárnak. Szétszántom mindennap az utcánkat.
esik egész nap
Miskolc környéken idő? Ma én motoroztam és elkapott az eső hazafele többet voltam keresztbe mint egyenesen ! NA jó azért anyira nem de egyszer-kétszer verte el a farát.
én is. de addig meg itt vagyok miskolcon szóval majd hazajövök aztán visszajövök

hát én csak pénteken leszek otthon, részemről leghamarabb akkor jó.
valamelyik este egy sötétes miskolci gurulásba én is LEHET hogy benne vagyok csak a csáppörrel
Mkor nem voltatok elöre bejelentkezve, azért nem volt feltöltve:
Hjáááj! Téényleg! Na majd meglássuk!
Jó, de töltsd is fel
okájj
Akkor addigra koncentrálunk össze jó iidőt Amúgy azért péntek, mert szombaton Atis-szülinap lesz!
De ha szombaton ráérsz oda mért nem jössz? Meg ha akkor jó idő lesz, előtte is lehet motorozni, asszem egy körül kell menni. Vagy utána éjszakás gurulás (Monnyuk nem látnék semmit de az már részletkérdés)
De amúgy mindegy, csak ne legyen 200as szél, meg nagyon hideg, meg azért monnyuk kilós jégeső se
De mindenképp AKAROK MENNIIIIIIIIII
Jaah és persze a fényképező sem marad otthon!
Okéés! De elég pocsék idő van:S és én ugye csütörtökön vizsgáztatnám a motort(addig nem valószinű javulás)! Viszoont! Ha nem is péntek:P szombaton és vasárnap szabad vagyok, péntekre még feljöket és kis esőt jósolnak, viszont szombatra már szánsájn! Megbeszéljük csajos és gurulászunk 1 jót;)
Jah értem.
majd msn en elmondom hogy egy régen honda motoros boltban dolgozó ember itt a fórumon azt mondta hogy kopog a főtengelye itt mondta nemrégiben, övé volt a motor és ő helyezte forgalomba magyarországon . na de majd msn en elmondom mert ezt nem akarom nagy nyilvánosság előtt

KTM 140 KILÓGRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Mi gáz és miért? Ja tömegre gondoltam.
az gáz

hány kila? kilowatt vagy kiló?
Sziasztok!
Nincs egy jó tippetek arra, hogy 15w-50, vagy 20w-50 olajat jó áron Miskolc környékén hol lehet venni?
Az említett Busát nekem nem merte ideadni,(mondjuk,nem is kellett volna) pedig a srácot én tanítottam meg motorozni,meg szerelni is. Az már egy másik téma,hogy azóta belőle olyan szerelő lett,hogy kint is jól megél a tudásából.(amúgy 2003-as folytatlan verziós gép volt300+ végsebbel)
Van nálad kisebb csaj is aki szintén nem ér le de úgysem kell mindig mind a 2 lábadat letenni max ha kifogy a benya és tolod
Hát nem próbáltam még sztem, nem tudom, h leérek-e két lábbal

Brekiiiiiiiiiiii!
Ha jó idő lesz akkor valszeg oké a péntek, ha nem jön közbe semmi akkor legkésőbb egykor otthon vagyok (de terveim szerint már délben)
De legyen nálad fényképező is
Az sose baj, ha egy csaj pici Egyébként ha nem kell tologatnod és óvatos vagy, szóval mindig két lábbal támaszkodsz és nem bűtöd álló helyzetben, akkor nem hiszem, hogy baj lehet.