Jobb oldalt volt az oldalsó rajtszám idom alatt, mint általában a terepmotorokon. Nem csőhajlítóval, azzal meghorpadt volna, olyan vékony a cső. Csak beletoldottam egy kanyart egy ugyanolyan átmérőjű csőből.
hallod ez jó de inkább nekem jönnél mint az ajtófélfának vagy inkább ne pofára hanem rám essél nem ellenkéznék hogy azon tompítsanak
na jó csak vicceltem meg ne sértődj
ááhh... 90D rajtam gáz lenne, ahhoz kicsi vagyok, kiújulna a gerincferdülésem
Annyiból lenne praktikus, h mikor bénáznék, és pofáraesnék, akkor megvédené a Zarcom a csattanástól Vagy ha megint úgy nekimennék az ajtófélfának, mint tegnap, akkor nem zakkanna meg a kulcscsontom
és látod szandra neki sem nőt akkora púpja mint amilyet te szeretnél egy 90d-s már rendesen zavarna a hasalásban mondjuk nekünk meg szép látvány lenne akkor mégis inkább had nőjön az a púp
ÓÓÓ hogy méé nem vagyok már iskolás. Ezt az oldalukról másoltam:
Belépődíjak
április 29. (csütörtök):
ingyenes
április 30. (péntek):
2.000 Ft (10 EUR)
május 1. (szombat): 2.500 Ft (15 EUR)
május 2. (vasárnap): 2.500 Ft (15 EUR)
Egész hétvégére: 5.000 Ft (25 EUR)
16 év alatt ingyenes: Keressétek a jegyeket mert 40.000db ingyen jegyet szórunk szét középiskolákban!
na jóvan fasza lett.
na jó csak vicceltem meg ne sértődj
Annyiból lenne praktikus, h mikor bénáznék, és pofáraesnék, akkor megvédené a Zarcom a csattanástól Vagy ha megint úgy nekimennék az ajtófélfának, mint tegnap, akkor nem zakkanna meg a kulcscsontom
Naná.. R6tal Na most már még jobban irigylem
Irigylem... Jó ügyes
link1
link2
link3
Meg ázott NSR
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Belépődíjak
április 29. (csütörtök):
ingyenes
április 30. (péntek):
2.000 Ft (10 EUR)
május 1. (szombat): 2.500 Ft (15 EUR)
május 2. (vasárnap): 2.500 Ft (15 EUR)
Egész hétvégére: 5.000 Ft (25 EUR)
16 év alatt ingyenes: Keressétek a jegyeket mert 40.000db ingyen jegyet szórunk szét középiskolákban!