Én nézegettem tárcsákat neten. A legolcsóbb 35 gyári bontóból, újonnan a gyári 120, Brakingből volt leveles 74ért a Parillában. Marad a bontott, de így is minden pénzem arra fog elmenni, szegény meg marad csúnya. Na nembaj, nemsokára indul a meló talán, úgyhogy előbb utóbb úgyis lefestem.
Én is szopom a tárcsáimmal! Nekem elvannak kopva a szegecsei. Én is keresgélek rá de nehezen találok ha meg találok olyan drágán hogy a motor nem ér annyit!
Szerelőt én egyet ismerek, a motorom előző gazdája, aki barátom, Ő ajánlotta és velem is normális volt : Hejőcsabán a Suzukiban a fekete hajú szakállas srác.
Én is küzdöttem a beszerzésekkel. Az Angyal motorban a srác normális. Ne első ránézésre ítélj, mert alternatív az arc, de segítőkész. Javaslom nézz be hozzájuk.
nem nem beszélsz hülyeséget igen perkupa után van fent a hatrszélen tornannádaska után majd ha tudok akkor megpróbálok térképet betenni ide egyútvonallal tőled-ide
Bocsesz! Muszáj voltam fürdeni,pedig próbálkoztam vitézül. 13 órát rohadt ma a lábam egy termobakancsban és már nem tudtam elég messze tartani az orromtól. Hídvégardó v.hol Perkupa után van,vagy hülyeséget beszélek?
igen igen igeeeeeeeeeeeennn
ááááá ááááá áááááá olyan jó volt Délelőtt gyönyörűségeesssen igényesssen megtisztítottam, összeszereltem mindent, olyan szép lett, de olyan, h úgy döntöttem még jobban imádom, mint eddig Aztán lementem nagyimékhoz, most értem vissza, olyan jó volt menni, h vigyorgógörcsöt kaptam Pedig most visszafelé úúúgy eláztam, h 10 perc alatt beázott a ruhám, ami amúgy órás esők alatt szokott max. De legalább lehet megint takarítani mindent
Most vagy öt napig sztem max. csak itt fogunk összetartani,ahogy az időjárásjelentést néztem.Másrészt meg merre lax,hol talállak meg,ha netán idő,kedv,motor,szóval minden összeállna.
Ha a felni nagyon ütne, az kiderül volt gumicserekor, de nincs rajta sok súly. Egy nagyon pici talán van a felniben elől, de nem vészes, szóval bőven belefér. A centírsúly rajta van. Ha nagyon ütne a felni, akkor folyamatosan rázná a motort, de csak akkor csinálja, ha fékezek, akkor viszont összevissza ráz meg rángat. Úgyhogy tuti a féktárcsa.
figyelj a felni ről nem eshetett le a centír súly ? esetleg gumi mennyire öreg rajta? tényleng csak segíteni akarok centírozás után üt a tárcsa na akkor oda többet centírozni ne vigyél semmit se
Hát figyelj. Eddig ütöttek a tárcsáim egy kicsit, elvittem centíroztatni, most meg úgy ütnek, hogy azt elmondani nem tudom. Az hiányozni bazmeg, ha még a felnim is ütne. Pfff, na akkor nemtom mennyibe fájna a motor... lehet az lenne a vége, hogy szar féktárcsákkal és felnivel eladnám 400ért, aztán határozatlan ideig pápá motorozás
ááááá ááááá áááááá olyan jó volt Délelőtt gyönyörűségeesssen igényesssen megtisztítottam, összeszereltem mindent, olyan szép lett, de olyan, h úgy döntöttem még jobban imádom, mint eddig Aztán lementem nagyimékhoz, most értem vissza, olyan jó volt menni, h vigyorgógörcsöt kaptam Pedig most visszafelé úúúgy eláztam, h 10 perc alatt beázott a ruhám, ami amúgy órás esők alatt szokott max. De legalább lehet megint takarítani mindent