Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez még az az igazi, klasszik "motor" motor, formára és minden másra. Nagyon tetszik! Bár látszik, hogy nem egy könnyű darab, a csávó birkózik vele a kanyarban rendesen. Meg ahogy könyökből húzza a gázt Faja vidi nagyon
majd ha így szól az enyém is :d akkor leszek boldog
http://youtu.be/EHJ9yEHbuho
Gratulálok a teljesítményetekhez!Csak így tovább! Lesz ez még jobb is!
Legközelebb akkor jobban figyelek.
Nekünk se sikerült túl jól a verseny, mert figyelmetlenségből 2 fúró ellentétes irányba hajtott és nem értettük, miért megyünk olyan lassan.
Aztán a gyorsulásra orvosoltuk a hibát, ott úgy megtáltosodott h 2 kerékre is állt, am ott 14-ek lettünk.
úgy lessz már túrom is szét de nagyon gyorsan aztán másik össze gyors vizsgáztatás és már mehetünk is
Ma én is gurultam 100kmt szakadó esőben...
Szia. Úgy lilafüred után jöttél szembe valamikor. Megismertem a kék elejét a gépnek, intettem is csak kanyarra koncentráltál. Felfelé az asszonykával verettem rendesen. Kiéltem magamat, az éven talán először igazából.
Elektromobil, sajna nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Mi a Szélhámosok csapat voltunk, vezettünk 3 kör után 1,5 körrel, úgy döntöttünk, hogy megy mégegy kört a srác és lelazult a tokmány, nem tudott begurulni a célba, fel kellett adni sajnos.
Nekem meg pont így nem tetszik, vágott szemmel. A régebbiek jönnek be, abból is legjobban feketében, meg tetszik még nagyon piros-feketén, meg szürkében.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Hadd fájdítsam má meg a szíved. Na, mondjuk, ez nekem is kurvára begyün! Feketébe jöhetne!
ha eladom a KTM et akkor időmilliomos leszek, meg pénzt sem abba kelles zölni, úgyhogy lehetlesz motorozni ezerrel
Annyi időd lesz, nem tudsz majd vele mit kezdeni
készül a fater csopperje azzal fogok nyomulni amig nem lesz sorn4 az meg addig nem lesz amig el nem viszik a KTM.et, egyre komolyabbnak hangzanak a jelentkezők. árat lejjebvittem ajándék csizma meg sisak.

a KTM meg hétvégén kirittynetettem , letakaritottam fogkefével, átnéztem , zsirság minden rendben van. meg tettem rá hátra 2 új indexet hogy makulátlan legyen

szombaton bebasztam. jövöhéten van az utolsó hét a suliból
Ez meg a szombati gixer

Na most hogy így kiírtam magam meséljetek, veletek mi a helyzet?
Dongó ment a szemedbe?
óóóóóóó hát tényleg ez a legesélyesebb
Ja, szombaton meg megint Tiszaúj, Jabilos maraton ---- a Konával
És kaptam érte bringás mezt is
óó én meg valamelyik nap olyan MZ-t láttam, rendesen úgymaradtam! Sosenem láttam még ilyen szééépet
Lehet hogy a tiéd Törpilla csak még nem tudsz róla
Én csak pénteken mentem, mamámékhoz Csátra,Tiszaúj, Miskolc, ennyi, mert akadt egy kis gixer.
Most meg már megint szakad a víz
ez a zerhat kijjejé? Merre lakik?
csak benéztem
Mitpislogó'?
Hát dögöjjek meg, nekem tetszik ez az öreg retro csotri.
S Ti többiek,Szandra,Axelina,meg akinek még üzemképes vasa van,merre jártatok a hétvégén? Bosch-os járgány építő urak! Valami eredmény?