Na ez még az az igazi, klasszik "motor" motor, formára és minden másra. Nagyon tetszik! Bár látszik, hogy nem egy könnyű darab, a csávó birkózik vele a kanyarban rendesen. Meg ahogy könyökből húzza a gázt Faja vidi nagyon
Legközelebb akkor jobban figyelek.
Nekünk se sikerült túl jól a verseny, mert figyelmetlenségből 2 fúró ellentétes irányba hajtott és nem értettük, miért megyünk olyan lassan.
Aztán a gyorsulásra orvosoltuk a hibát, ott úgy megtáltosodott h 2 kerékre is állt, am ott 14-ek lettünk.
Szia. Úgy lilafüred után jöttél szembe valamikor. Megismertem a kék elejét a gépnek, intettem is csak kanyarra koncentráltál. Felfelé az asszonykával verettem rendesen. Kiéltem magamat, az éven talán először igazából.
Elektromobil, sajna nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Mi a Szélhámosok csapat voltunk, vezettünk 3 kör után 1,5 körrel, úgy döntöttünk, hogy megy mégegy kört a srác és lelazult a tokmány, nem tudott begurulni a célba, fel kellett adni sajnos.
Nekem meg pont így nem tetszik, vágott szemmel. A régebbiek jönnek be, abból is legjobban feketében, meg tetszik még nagyon piros-feketén, meg szürkében.
készül a fater csopperje azzal fogok nyomulni amig nem lesz sorn4 az meg addig nem lesz amig el nem viszik a KTM.et, egyre komolyabbnak hangzanak a jelentkezők. árat lejjebvittem ajándék csizma meg sisak.
a KTM meg hétvégén kirittynetettem , letakaritottam fogkefével, átnéztem , zsirság minden rendben van. meg tettem rá hátra 2 új indexet hogy makulátlan legyen
szombaton bebasztam. jövöhéten van az utolsó hét a suliból
http://youtu.be/EHJ9yEHbuho
Nekünk se sikerült túl jól a verseny, mert figyelmetlenségből 2 fúró ellentétes irányba hajtott és nem értettük, miért megyünk olyan lassan.
Aztán a gyorsulásra orvosoltuk a hibát, ott úgy megtáltosodott h 2 kerékre is állt, am ott 14-ek lettünk.
Elektromobil, sajna nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Mi a Szélhámosok csapat voltunk, vezettünk 3 kör után 1,5 körrel, úgy döntöttünk, hogy megy mégegy kört a srác és lelazult a tokmány, nem tudott begurulni a célba, fel kellett adni sajnos.
Hadd fájdítsam má meg a szíved. Na, mondjuk, ez nekem is kurvára begyün! Feketébe jöhetne!
a KTM meg hétvégén kirittynetettem , letakaritottam fogkefével, átnéztem , zsirság minden rendben van. meg tettem rá hátra 2 új indexet hogy makulátlan legyen
szombaton bebasztam. jövöhéten van az utolsó hét a suliból
Na most hogy így kiírtam magam meséljetek, veletek mi a helyzet?
És kaptam érte bringás mezt is
Most meg már megint szakad a víz