figyumááá a motorod az nagyon hasonlít erre:
ez egy ZRX 400 , legalábbis annak hirdetnek egy ugyanilyet pesten. Sógorom gondolkodik rajta, csak nem olyan ismert
Óra szerint egy tized van benne, de valami nagyon nem jó. Szaki csinálta, külön a belső részét préssel, aztán széles fogással a kopó részét. Azt mondta szerint jó lett. Erre meg... én sem értem Csak nehogy az legyen, hogy a felnim is szar, mert akkor gecire pipa leszek.
örülök neki hogy sikerült menned picit irigy vagyok hogy ti már ennyit mentetek én meg még egy métert se
de lehet ha felidegesít akkor a vázat kitolom és férdi béni stílusban gurulok vele egyet
Opika!Utánanéztem Hidvégardónak,Miskolc Rallye-n Viszló-Bódvalenke gyorson jártam hozzátok leglegközelebb pár éve. Az elkövetkező időszakban viszont készülök ott a határ túloldalán Buzitára(többiek!nem röhögni) van ott egy pár Jawás haverom,őket is szeretném elhívni a májusi AB/CD Táborba. Hát ha hamarabb nem,akkor találkozunk.
Az RGV-met én is zakatoló tárcsákkal vettem,a sok méregdrága cucc közül egyedül a tárcsákat tudtam jó áron megvenni,egy huszas volt a kettő. Boltban viszont egy átlátszó plexi 51,egy teló felső szár 52 lett volna,kihagytam.
ez egy ZRX 400 , legalábbis annak hirdetnek egy ugyanilyet pesten. Sógorom gondolkodik rajta, csak nem olyan ismert
de lehet ha felidegesít akkor a vázat kitolom és férdi béni stílusban gurulok vele egyet