Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem olyan
Ez is olyasmi!Tak átalakítva vagy nem tom!
figyumááá a motorod az nagyon hasonlít erre:
ez egy ZRX 400 , legalábbis annak hirdetnek egy ugyanilyet pesten. Sógorom gondolkodik rajta, csak nem olyan ismert
nyertél
rózsaszín pólóban? szét van csapva?! :D
laci hallod ha megnézed jobban a képet akkor az ákoska barátodat felfedezheted rajta
de Ő látja ! ! ! ! kész ennyi
De ha egy tizedet ütne, akkor Te azt szemmel nem is látnád. Az öreg mérte ki neked?Vagy bele-belesúrol a nyeregbe? Vagy miért nem jóóó?
nézd az rgw zolit már meg sem tud szólalni :D
hát igen egy kicsikét de nem nagyon
hOpika valami odaragadt a hátadra
OPIKA nix már helyette Guriga78 van
én is mentem egy kört nem is olyan régen
jól van zoli jössz te még az én utcámba he
Megy az időmérő. Nézitek?
Két kép a múlt hetiről .Néha jó kicsit gonoszkodni.
május egggyyyy
mikor mégy?
Óra szerint egy tized van benne, de valami nagyon nem jó. Szaki csinálta, külön a belső részét préssel, aztán széles fogással a kopó részét. Azt mondta szerint jó lett. Erre meg... én sem értem Csak nehogy az legyen, hogy a felnim is szar, mert akkor gecire pipa leszek.
örülök neki hogy sikerült menned picit irigy vagyok hogy ti már ennyit mentetek én meg még egy métert se
de lehet ha felidegesít akkor a vázat kitolom és férdi béni stílusban gurulok vele egyet
Jön valaki Emődre az offroad fesztiválra?
Hallod én azt nem értem, hogyha felszabályozták a tárcsákat akkor hogy üthet? Akkor elszarták a felszabályzást.....kb hany mm-t üt a tárcsa?
gyere várlak szeretettel majd ha gondolod telószám csere hogy egyeztetni tudjunk mert mentőzöm és a beosztásom elég kusza
Opika!Utánanéztem Hidvégardónak,Miskolc Rallye-n Viszló-Bódvalenke gyorson jártam hozzátok leglegközelebb pár éve. Az elkövetkező időszakban viszont készülök ott a határ túloldalán Buzitára(többiek!nem röhögni) van ott egy pár Jawás haverom,őket is szeretném elhívni a májusi AB/CD Táborba. Hát ha hamarabb nem,akkor találkozunk.
Az RGV-met én is zakatoló tárcsákkal vettem,a sok méregdrága cucc közül egyedül a tárcsákat tudtam jó áron megvenni,egy huszas volt a kettő. Boltban viszont egy átlátszó plexi 51,egy teló felső szár 52 lett volna,kihagytam.