Kiszórt pénz volna érte.Jó ez így,ahogy van. Egy milla körüli motorra sportrendszert venni,,,még azt mondom ok,de ilyen öreg motorokra már nem egy megtérülő befektetés.Ugyanis a leömlő csak fél siker,ahhoz még egy jófajta dob is kell. Ez meg már nem két fillér.Igaz,én osztom itt az észt,aki a héten fogok kifizetni (valószínűleg)több,mint egy százast egy 22 éves eladhatatlan mítosz motorfelújításáért.
á csak egy ötlet volt nagyon szép hangja van a zr7 nek azért gondoltam rá ugyan az a blokk van mint az enyémben csak 20 évvel fiatalabb
egyébként azt mondják hagyjam a fenébe legjobb a négy a kettőbe meg jobban is néz ki
Nem ismerem a volt kollégát,ugyanis 87-ben mikor odakerültem,még kb 2000 ember dolgozott ott,a másik szakokból meg 20 embert nem ismertem,és ez így volt rendjén. ...... Még ennyi ex bagóst egy helyen!(mármint itt)
Pedig irígylésre méltó helyzetben vagyok, azt csinálom,amit szeretek és magam ura vagyok.Kell ennél több ahhoz,hogy boldogan tedd a dolgod? Sok pocsék nap is rám virrad,de minden ilyen nap végén kicsit több lesz az ember.Amúgy anyai ágon Répáshutáról származom,nagyapám erdész volt és úgy helyezték át ide Kondóra még az 50-es években.
Én 18 éveskoromban szoktam rá,10évig szívtam.Majdnem neki mentem a lezárt sorompónak egyik reggel ,úgy köhögtem .Erre kidobtam az ablakon,hogy engem nem fog megölni...ennek már 7 éve.
Mert ott nem azt kérdik milyen papírod van ,hanem mihez értesz!
Nem ,nem vagyok apehos,hanem van a sógoromnak egy vasút építő cége és abban dolgozom...
Valamelyik nap répáshután voltam fa anyagért (szakadó esőben)hát nem irigyellek benneteket.Hoztam 150db 15+os 6m fagerendát...
Manapság egy vacak fűrészkezelői papír is 100 fölött van,csak ezért kérdeztem. És mindent szakirányú végzettséghez kötnek. A komám kinn él Angliában,soha senki semmilyen papírt nem kért tőle és harmadik éve szereli az autókat,motorokat.
Ha jól tudom, fel kell venni cégalapításkor a tevékenységi listára és akkor csinálhatod. A többi részét nem tudom, de sztem semmi különleges dolog nem kell hozzá.
Már nem vasúttal foglalkozik, hanem építőipari a kft, háztetőket csinálunk, meg tetőtérbeépítést, nyílászárókat, meg van pár speckó dolog, mint a speciális fakivágás pl. A vasúton az sátoraljaújhelyi állomáson volt építésvezető. Szóval a vasúton dolgozott, de nem volt vasutas, az állomáson meg a környékén csinálgatták az épületeket.
No basszus! Az én tanult szakmám meg nagyvasúti villamosjármű szerelő. A három hónap próbaidőt sem bírtam ki a vasútnál,akkor még nagy pofám volt és kirúgtak miatta.
Nálunk is csak a sör megy, meg néha pálinka, de nem nagyon alkoholizál a család. Én pl semmilyen ünnepkor nem iszok velük. Haverokkal viszont annál inkább Faterom úgy volt a cigivel, hogy 12 évesen kezdte, alig-alig szívott, ez 20 éves korára úgy nézett ki, hogy napi 1,5-2 doboz. Mikor megszülettem, azt mondta, hogy soha többet. 3 napig jól bírta, aztán felkelt reggel és az első elvegővétellel kb délig krihált, de úgy, mint aki meg akar halni. Volt úgy, hogy a szomszéd telefonált, hogy hívjon-e mentőt mert odaáig hallani, hogy meg akar fulladni. Meghízott 15 kilót, összesett az arca, nem volt étvágya, olyan rosszul volt, hogy aszitte beledöglik. 3 hónap után kezdett elmúlni és még másfél év kellett, mire rendesen kapott levegőt. A pokolra kívánta az egész rohadt bagót, úgy, ahogy van. Ja és nem ezeket az agyonszűrt hegyilevegő adagolókat szívta, hanem Kossuthot, meg Slágert, a kőkemény mukáscigiket, amitől még egy rendes dihányos is beszédül
http://www.youtube.com/watch?v...
egyébként azt mondják hagyjam a fenébe legjobb a négy a kettőbe meg jobban is néz ki
Nem ,nem vagyok apehos,hanem van a sógoromnak egy vasút építő cége és abban dolgozom...
Valamelyik nap répáshután voltam fa anyagért (szakadó esőben)hát nem irigyellek benneteket.Hoztam 150db 15+os 6m fagerendát...