Általában nem szeretem, ha sportmotor-on fórumban hirdetnek, de ezt most kivételesen megerősíthetem. Rendeltem, gyors és olcsó volt, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Az érdekest "érdekes"-nek kellett volna írni. Olaszországban tervezett teleszkóp és stb... Olcsón fenntartható, tartós motor... Ez egy rohadt nagy átbaszás. Biztos aranyáron lesz...
Sajna,itt most ennyire telik.Nem elég volt a balatonringgel(direkt kisbetű)lejáratni ezt a szétlopott országot,most még a a jó öreg magyar márkát is egy ilyen csúfsággal égetik le. Sufnituning,de annak is elég gyenge. Ennyi pénzből meg pláne.
valami olyan helyet nem tud valaki miskolcon ahol autókárpittal foglalkoznak? astrába levált a tetőkárpit ( tipikus f asta betegség) és azt kellene megcsináltatnom
Igen, ismerem korábbról, felvett msnre és kérdezte tőlem, hogy milyen a gép, ismerem-e. Hát mondtam neki, hogy egy streetfighter gép, olyan, amilyennek egy streetfighternek lennie kell. De akkora gyökeret hallod, azt mondta nekem, hogy neki a csupasz tetszik, azért gondolt a gixerre, de neki az túrázgatni, hosszú távra kéne. Mondom mivan veled hülyegyerek? Egy stunt gixerrel akar túrázni. Szóval én azt mondtam neki, hogy ha túrázgatni kell neki, akkor valami mást nézzen. Ne haragudj, én is örülnék, ha végre el tudnád adni a gixert, de nem volt pofám rátukmálni, hogy jaaaj igen fasza minden. Kurva jó gép, de nem túrázni. Ha stuntolnék, tuti én venném meg.......
Vitka nemtudom de kinek érzed itt magad a városban h mindenkiröl teregetsz mindent. de szerintem majd ezt személyesen megbeszéljük...nem gondolom h vagyunk ilyen viszonyban h megengedj magadnak ilyen beirást..nademajd:)
ezt honnan tudod ,hogy melyik hozzászolás?
Érdekes volt...
Vitka nemtudom de kinek érzed itt magad a városban h mindenkiröl teregetsz mindent. de szerintem majd ezt személyesen megbeszéljük...nem gondolom h vagyunk ilyen viszonyban h megengedj magadnak ilyen beirást..nademajd:)
Következőnek jöhet egy 19 éves