Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ az még odébb van Kb 3 év múlva. Vagy inkább 2, majd kiderül, a lényeg, hogy azt már fizetséből.
Ha kell telefonszám segíthetek, nagybratyóm most vett tőlük februárban egy kawa zr7-et.
halihó mindenki megérkezett a donor motorrom beindul az összerakás remélem
Az első harmincegynéhány évem nekem is így telt. Jönnek még jobb idők is rád,csak legyen erőd kivárni. Én viszont elbúcsúzok,mert ma is voltam,meg holnap reggel is megyek erdőre, elég hulladék vok,úgyhogy csákány......
Hát attól nem félek, hogy rám szakad egy bank. Munka semmi, pénz semmi, na így legyek okos. Tököm kivan néha ilyenkor.
Nekem (csak)a szegecsek voltak annak idején kikopva,de az is elég zavaró volt a maga tesznye hangjával,meghát a tudat, hogy nem 100-as a fék,nem egy bizalomgerjesztő dolog. Sajna ezt csak az idő+pénz páros tudja tényleg megoldani,de drukkolok,hogy valamilyen módon hülyére keresd magad.
Fék? Hát a nagy büdös sehogy. Nincs elég pénz, gyűjtöm, ha lesz elég, akkor motorozok, addig nem. Sajnos ilyen egyszerű. Csináltatni nem tudok, újat venni nincs pénzem, ezért marad a bontós 35ért, amire semmi garancia nincs, hogy nem görbe. Az egyetlen dolog szar a motoromon, amiért imádkoztam, hogy ne legyen. Erre meg... ááá rá se gondolok, mert szétbasz az ideg.
Tudod én is úgymond alkalmi munka ként végzem,amit csinálok,de csak annyira elég,hogy átlag szinten megéljek a családommal belőle. Adózás..... Lehet.hogy 5x annyit fizetek,mint egy minimálbéres,mégis úgymond adócsaló vagyok. Csak telj.adóm évi 120 és még sehol a sor vége. De hagyjuk már ezt a szart, mesélj,hogy állsz fék ügyben.
Az nem véletlen. Csak nehogy megjárják, tényleg nem akarok nekik rosszat. Bár ahogy elnézem elég rendesen be vannak biztosítva. Nagyon figyel mostanában az APEH, úgyhogy remélem okosan csinálják. Oké persze, hogy csalnak. de ha nekem motorom van belőle nem érdekel
Az egyikük itt építkezett tavaly és szűk egy év alatt beköltöztek,szal biztos van egy kis árrés. Személyes kapcsolatba nem nagyon lehet vele kerülni,mindig úton van.
Ez most csúnya lesz, de az ilyeneket jó megvenni. Igaz nagyon meg kell nézni, de ilyen hihetetlen áron bakker nemtom hol lehet motorokat találni. Első szériás R1 800ért? Vagy talán még annyi sem volt. Képzelem mennyiért vehetik meg a gépeket, hogy megérje nekik. Szó ami szó nagyon jó üzlet. Csak rá kell akadni, mert nem igazán hirdeti magát egy ilyen sem.
Tiszakeszin? Majdnem ott lakom...
Uggye milyen szép az a ZXR. Az előző ilyet az induló 390-ről végül is 300-ért adták el,de az nem Barcikán,hanem Tiszakeszin volt.
Megnéztem az oldalt, hát tényleg nem semmi. Ilyen áron sehol nem találni néhány gépet. 380ért ZXR750? Durva. De a tájékoztatón azért mosolyogtam, kíváncsi lennék a dolog jogi hátterére Remélem mikor a Daytonát veszem még fogják tolni az ipart
még nincs bekötve:S:Ssok a meló ahová viszem, hétfő vagy kedden szaladok el vele..mentünk ma egy hosszabb kört, zavaró h nincs visszajelző demár napok kérdése hálistennek jolviselkedik teljesen, abszolút elégedett vagyok
bocsi grandemoto.com
Használtmotorral kapcsolatban itt a régióban Barcikán van egy csapat, aki mocikat hoz be.
Nem drágák és jó gépek, plusz esetleg lehet igényt jelezni, ha konkrét típusról van szó. Boltjuk nincs, de van pár gépük garázsban.
Telefonon kell őket keresni
web: grandemoto.hu
Na, milyen a műszerfal? Megéri az árát?
ebböl már biztos hogy bringa lessz
Szép időre ébredtünk
Lehet hogy ebből bringázás lesz, csak a szél ne fújna ennyire!
jó reggelt borsod szép napot mindenkinek
ne tolongjatok
adjon az isten szebb jövőt a szebb jövőben széles utat olcsó benzint és gumifákat
motornak olcsó benzint motorosnak finom páleszt ezt kivánom én nem vagyok rest
Sárospatak CBA áruház, monster 310 ft