ááááááááá fiúk hurrá most szólt az egyik barátom hogy szerzett egy hasonló mocit mint az enyém a blokk ugyan az na végre akkor nemsoká én is mehetek veletek ajhóóóóóóóóóóó
szlovákiából cirka 40000ft minden rajta van csak a két első fékmunkahenger hiányzik
Ha tettek rá berugókart, akkor bittos menne.
Vagy 3éve egy 500as 2T KTM-et nem bírtam, mire odajött a tulaja és elsőre életre keltette, azután ment már nekem is.
Kell egypár kacat . Nyomógomb, aksi, relé, indítómotor, közlőkerék, vezeték meg pár apróság. Sztem inkább rá kell érezni és megy az.
Amúgy is májerség, h odamégy , rárugsz kettőt és menydörög
.....a pudingok meg had nyomkodják a gombot.
Múltkor említette valaki, hogy borsodban nem nagyon van Monster Energy sehol, csak a motorosboltokban arany áron.
A barcikai tescoban 320 Ft körül van 0.5L, az elég jó ár.
véletlenül hozzájutottam az önindítóhoz, a blokkra kell egy sörös doboz átmérőjű lyuk, azt kurvanehéz házilag kireszelgetni hogy faszányos legyen meg egy tartót át kell alakítani, de kb fél nap alatt megcsináltam. nekem kb 3-5ezer ftbe volt de 10 körül már lehet venni nsr önindítót. én vettem egy vödör nsr alkatrészt 10 ezerért amiben volt egy 8 ezer km-ert futott főtengely , tulajdonképpen azért vettem, csak otthon vettem észre hogy van benne egy önindító is
Most csak egyedül voltam, mert amikor lett volna a találka még esett az eső, de utána kimentem barátnémhoz Újcsanálosra, mert csalingásztam a városban. Hazafelé jól el is áztam... De most szombaton állítólag jó idő lesz és ha igen, akkor tutira megyünk is. A célt meg az útvonalat a helyszínen megtárgyaljuk.
A japánoknak általában, de az általam próbált husqvarnáknak is valahogy úgy van kialakítva a berugómechanikája, h bárhonnan rugod elindúl, míg a ktmnek, bergeknek ,meg kell keresni a sűritési felsőholtpontot, azon picit túlnyomni, teljesen felengedni a berugókart, majd onnan kajakra megrugni. De még ezenbelül is kell egyebekkel is trükközni. Azokat nekem is Palcsee mutatta meg.
Én is azt mondtam neki, hogy jó izmos a 10 éves öcséd akkor. Vagy csak lehet valami vitamingolyó és szélessége magassága egyforma. Igaz maga a tulaj sem aprócska, 188cm és 75kg. Annyit írt, ráhúzza a dekompresszort, rúgja és már indul is. De itt miért nem kel holtpontot keresni?
szlovákiából cirka 40000ft minden rajta van csak a két első fékmunkahenger hiányzik