Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hatalmas gyomra van alacsony és ősz hatalmas bajusz ja és tar kopasz
hali laci majd néz viszább írtam neked ha ismerős a név
ez a "mindenkit ismerek" ez úgy van hogy ha meglátom biztos tudom ki az, de névről nem ugrik be Lali a kamazos, neki van cbr 600 F Movistar fényezésű motorja, meg Zsoltinak is van egy 600 as cbr je . ők a két unokatesóm mindaketten fonyiak
aj bocsi fiúk de szét ment a netem tegnap este
nekem éppen van
Ez lenne az a ZXR? Teccetős egyébként.
Igazat megvallva én is már kettőt látok a monitorból,kicsit húzós napom volt,úgyhogy tűntem én is- Jó éjt, a hétvégén meg sok motorozással töltött km-t .
Nemtom, de itt sírt, hogy egyedül maradt, erre meg ő megy el
Ugyan mit talált?
Hát,ezt jól megnézted...
oksi nézem
Biztos így van,egyszerűbb,ha átnézel a haszn.autóra,Kawasaki zxr és ezután az első oldalon ott lesz 350-ért. Én addig jutottam,hogy csináltam belőle egy könyvjezőt.
az adott oldal amit nézel fent ahova a címet szoktad beírni arra bal gomb lenyomva húzd végig míg minden betű kék nem lessz jobb klikk másolás aztán ide vissza jobb klikk a mezőbe beillesztés és kész
Lehet, hogy fiatalosnak tűnök,de minden ilyen neteskütyüzést én sem tudhatok. Okíts már ki,hogy is van ez.
linkeld már be megnézném
Ha már ZXR-nél tartunk,van ez a Tiszakeszi-i Olaszból behordós cég,vagy mi, ők már jó régen hirdetnek egyet,ami nem volna csúnya,de valahogy fél év alatt sem kellett a kutyának sem. Ugyan miért,nem tud valaki valamit róla?
hát igen ez az én vasam 220 volt magyar papírral igaz ez 84es de akkor is
Gyanítom,nekem nemigen fog,kétüteműekkel nem foglalkoznak,az a gyönyörű ZXR750 meg,amit a múltkor felrakott valamilyen okból,,, khm... 600eft külf.papírokkal,lehet,kicsit erős.
hát igen ez a baj hogy szinte smmi mondjuk nekm szerencsém van a súgómotors bontóval Andi nagyon sokat segített már nekem
Még mindig itt vagyok Csak ja, csinálni kell a dolgomat is.
úgy látom nálad a könyvek zolinál meg a gyerekek győztek a hihi hogy senki nix itt
Az a baj ezekkel a mi fajta öreg vasakkal,hogy bontókban semmi,boltokban nyomokban(aranyáron),max a neten,de rengeteg idő és marha nagy szerencse kell hozzá,hogy megtaláld,amit keresel.
ez az apa csak keményen
amúgy így néz ki a gép fara