a motoros klubbal kapcsolatba meg hát nemis tudom nekünk is van egy 2010 január 01. vel megcisnáltuk a sjaátunkat a Crazy Riders-t és nincs bejelkntve semmi és még is egy klubb vagyunk és összefogja itt a környék motorosait!
fireblade06: mekkora állat mi is hasonló utvonalat terveztünk meg csak kicsit hoszabba!:Miskolc-Sajószentpéter-Vadna-Dédestapolcsány(Lázbérci-v
íztározó)-Szilvásvárad-Bélapátfalva (kilátó)-Eger-Noszvaj-Bogács a volt hétvégén akartuk csinálni de az idő közbe tett:S:S
az ilyen hivatalossátételekkel csak a baj van volt egy cbr 600asunk leakartuk vizsgáztatni. csak 8 évet basztunk el vele..
ja amugy meg volt egy motoros társaság Fonyban vagy 2 éve a kocsmában , lespanoltak unokatesómmal, odaadta nekik a maradék használható papirokat hátha tudnak valamit csinálni vele, mert nagyon igérték. aztán azóta nem tudjuk milehet velük mer basztak telefonálni
haló hejj emberek kis segítség kellene nekünk motoros bandát szeretnénk alakítani de nem tudjuk h hogyan lehet hivatalos kellene 1 kis segítség köszi előre is
Jó combos lehet az tízévesen
A husqvarnát talán annyival könnyebb rugni mint a ktm-bergeket, h a többségüknél nem kell holtpontot keresgélni, csak majd az 1kerónál
Arra gondoltam hogy szombaton vagy vasárnap összehozhatnánk egy motorozást. Az útvonal Miskolc-Lillafüred-Felsőtárkány-Eger.
Egerben ennénk egy fagyit aztán vissza ezen az útvonalon. De ha még a társaságnak lenne kedve Szilvásváradig is elnézhetnénk.
Ha valakit érdekel az jelentkezzen és megbeszéljük a részleteteket!
Ha minden stimm, akkor cserélem. Ja amúgy nem tudom mi lehet ebben a valóság, de azt mondja a srác, hogy kiküldi a 10 éves öccsét, bármikor berúgja a gépet. Mondja tuti nem gáz én is be fogom tudni.
íztározó)-Szilvásvárad-Bélapátfalva (kilátó)-Eger-Noszvaj-Bogács a volt hétvégén akartuk csinálni de az idő közbe tett:S:S
ja amugy meg volt egy motoros társaság Fonyban vagy 2 éve a kocsmában , lespanoltak unokatesómmal, odaadta nekik a maradék használható papirokat hátha tudnak valamit csinálni vele, mert nagyon igérték. aztán azóta nem tudjuk milehet velük mer basztak telefonálni
Sztem a motorosbanda úgy jó ha illegál, mer ha hivatalos, hamar ránéz a peh
A husqvarnát talán annyival könnyebb rugni mint a ktm-bergeket, h a többségüknél nem kell holtpontot keresgélni, csak majd az 1kerónál
Egerben ennénk egy fagyit aztán vissza ezen az útvonalon. De ha még a társaságnak lenne kedve Szilvásváradig is elnézhetnénk.
Ha valakit érdekel az jelentkezzen és megbeszéljük a részleteteket!
Merre mentek motorozni szombaton?