Tegnap is,ma is itt "alszik"az egyik haverjuk,tegnap meg kitúrtak a szobánkból,hogy valami filmet nézzenek itt a gépen. Ma viszont helyreigazítás történt,van saját szobájuk,egész nap a neten lógnak,az estét hagyják meg nekem.
Tömlőgurítás... Életemben egyszer bírtak rábeszélni,hogy elmenjek egy tűzoltóversenyre,bámulom a futkározó pofákat, közben korog a diónyi gyomrom.Elmegyek a büfébe,majszolom a szendvicset, közben nézem a versenyt és kurvára ismerős pofák futkároztak a pályán. Hát így késtem le életem egyetlen tűzoltóversenyét.
Jó lesz az, csak motorozni kell. Én is igazán ma éreztem rá, eddig tökre darabos voltam meg hülyeségeket csináltam sorban. Régebben jóban voltam az újhelyi tűzoltókkal és a mentősökkel is, mikor katasztrófavédelmi versenyre jártunk, de annak már 5-6 éve. Pedig de szerettem tömlőt gurítani, meg stabil oldalfekvésbe pakolni a csajokat. A Hemlich és Rautek-féle műfogásokról nem is beszélve. De szép idők voltak
á ne is mond a haver ducattijával mentem ma egy kört hát nem nagyon mertem beleengedni a kanyarba nem bízom még annyira magamba ez a szezon első kis gurulása és a reflexek még kicsit rozsdásak na de ha kész lessz a vas akkor aztán megyek úgy is van ott egy ismerősöm felétek
meg tavaly előtt ott voltunk mentős focin
Nahát akkor pakold össze a gépezetet aztán gyere velünk gurulni! Pl a mai kör is nagyon jó volt, csak a végére megáztunk, a gecibe. Tegnap előtt mostam meg... Viszont örülök, mert szépen jönnek vissza a reflexek, csak a gumi még mindig olyan hideg, ha nem süt a nap, akkor az istennek nem bírom felmelegíteni. Ma is 10 kilóméter után, aminek a végén igencsak megnyírtam a gumi odlalát, éppen langyos volt. Odébb van még a tapadás
nem nem tudodk már egy éve szét van szedve szegény ez van ha az ember sógora motor szerelő de soha nix ideje rá
most talán neki fog mer ha nem lezúzom pedig egy fél fejjel magasabb meg vagy 140kg
de már majd meg esz a fene hogy guruljak
Emlékszem valami pálinka témára, talán Brekivel beszéltétek..
Nem tudsz nekem keríteni igaz gönci barackpáleszt?
meg tavaly előtt ott voltunk mentős focin
most talán neki fog mer ha nem lezúzom pedig egy fél fejjel magasabb meg vagy 140kg
de már majd meg esz a fene hogy guruljak