Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is tudtam, h lehet menni buszsávban.
Nincs közel, de nincsenek elszállva az árak,esetleg postán kiküldik:Parilla
Úgyis paraszTYok. Nem tudták, h az NSR most akkor Suzuki, vagy Kawa.... pffff
rgwzoli oké azt ismerem egy haverom csinálta ott a vizvezeték szerelést,de arra nem azt mondták ,hogy disco lesz?
azért nézd meg hátha ha nem akkor ezer bocs
Egy hete még le voltak nejlonozva az ablakok, hót üres volt a szalon, csak azért kérdeztem.
APRILIA MISKOLC Aprilia Moto Guzzi, Derbi Szalon
Csabavezér utca 129. 3508 Miskolc Tel. 70/434-8413 www.apriliamiskolc.hu
ezt találtam neked remélem hogy bejön a dolog sok szerencsét hozzá
Nyíregy még belefér.

Bár angliából lett volna minőségi cucc is annyiért, amennyiért itthon a gagyik, de egyrészt látatlanba nem merek ilyeneket megvenni, másrészt egyre sürget az idő, hétvégén már úgy szeretnék motorra ülni, hogy minden rajtam van.
(ha szerencsém van pont szakadni fog az eső)
Nyíregyházán van egy pici boltocska, amit nagyon szeretek, az tele van mindenféle fasza cipővel, Miskolc elég gatya felhozatal szempontjából sajnos.
Egy hónapja nem találok csizmát, sisakot és protektoringet.
A híres Maxx Power Suzukiban alig van valami, összesen 2 csizmájuk van és 2 gyerek fejre való sisakjuk.
3 hete mondják, hogy jövő héten jön új szállítmány.
Ma még utoljára benézek, hátha.

Az RMC látszólag jó bolt, de az árak nem a legjobbak.
Már minden mindegy alapon mentem be a Cora felé lévő Angyal motorba, de meglepetésemre ott volt a legnagyobb kínált, az eladó nagyon szimpatikus ember és az árak is elég jók.
(A Kawa szalon mondjuk nagyon igényes, az árak se rosszak, de pont az nem volt, amit kerestem)

Van még bolt, ahol szétnézhetek?
Passzolok az Apriliával kapcs, nem hallottam róla.
A nyíregyházi Szász Honda ugyanez, ott tán még jobban lenéznek, ha nem egy nagy H nyergében gurulsz be. Fattopók
Aprilia Miskolcról tudtok valamit?
Ha esetleg mostanában fog nyílni, vagy már ki is nyitott az új Kawa kereskedés mellett, akkor várnék a ruházatbeszerzéssel, hátha lesz nyitási akció!
ja igen és még valami nem is a saját vasam ügyében voltam bentott!
érdekes mikor a kawába bementem a sajátomhoz alkatrészt nézni rögtön kedvesen és előzékenyen segítettek pedig az én vasam e fiatal már 84 es de azonnal mondta mi van még hozzá
KAWASAKI MISKOLC
figyi az az igazság én sem sajnálom őket bementem mondom mi kellene de milyen tipus mondom hogy mihez kell erre azt mondja hogy miért nem innkább aveterán börzén keresgélek mit gondolok hogy ezek az új modellek mellet nem fognak egy "öreg" 89es vassal küzdeni oldjam meg nem tud segíteni mondom legalább nézzen bele abba a dobozba amin épp a csajokat bámúlja hogy nincs e erre besértődött és majdnem szószerint kidobott
A személyzetért nem kár, utáltam oda bemenni, bunkók.
Válság van.
helló földiek hallottátok megszünt a honda kereskedés miskolcon
Yahamahába melózott.
Tehát szerintem leszögezhetjük, hogy valamiért nagyon meg akar szabadulni attól a motortól.
nekem meg azt mondta hogy supermotot akar mindenképpen
No nemrég beszéltem azzal a gyerekkel emesenen, akinek a husqvarnájáról nemrég üzifalon ment a téma. Tudod a H5-ös. Megkérdeztem cserélne-e? Hát csöpögött a kawától meg minden. Ami nekem furcsa, hogy a hirdetéseinél azt írja hogy főként qvad és cross csere érdekli, nekem meg azt mondta, hogy jó helyen keresgélek mert Ő meg éppen sportmotorra akar már váltani. Na mondom ez érdekes.
de a legfontosabb a berúgó kar. amit egy jó motoros mindíg magánál tart. amivel a sört a szádhoz emeled na AZ a berúgó kar.
akkor szavad nem lehet Lesz nagy ugrólábad, szt ugorhatsz suliba, nem kell ez a szerkezet se