Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát van egy pár tapasztalatom velük
Ha valami okosság kell adok tippeket
hát te már csak tudod mire kötelezhet a rendőr
Na meg szerintem ez a saját(kényelmi, biztonsági) érdekünk, hogy facca legyen mindegyik égő és megfelelően működjön, ha gebasz van csináljuk meg minél hamarabb.
Srácok, izzókészletnek kell lenni, de nem kötelezhet arra a rendőr hogy kicseréld a helyszínen és a mi fontosabb nem is büntethet meg érte, ha netán nem világít valamelyik, csak megmondja, hogy minél hamarabb cseréld ki vagy vidd el szervizbe ha nem értesz hozzá pláne ha a féklámpa vagy más fontosabb égett ki!
Én is úgy tudom, h kell, meg ha kihal, akkor ha útszélén, akkor ott kell cserélni és kész.
Azért mozaikoztam fél órát, h beleférjen a cucc
Nyugi én is. 5. olvasásra láttam, hogy az Szakács.
az fasza ha nemkell KTm ben mindig kimegy valami, indexek nem birják 5 percig sem...
Énis úgy tudom, hogy már nem kötelező az izzókészlet. Az egy másik dolog, hogy nem mehetsz tovább bealudt világítással...oldd meg, ahogy tudod.
motorba miért nem kell izzókészlet ? honnan van ez az infó?
mivan e? izzókészlet kötelező.. bármelyi kiég nem mehetsz tovább, hanem ki kell cserélni
Jóhogy tudok. El is találtam a jobb első lámpát és a lábtartót. A többi az csak a járulékos haszon.

Még jó, h te elvileg tudsz célozni
Hú várjá, alig tudok írni, mert valami fehér ragacs ment a billentyűzetre. Meg most, hogy nézem, a monitorra is. Szóval... szép
Vitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ettől tuti sokkot kapsz
Nekem most még be kell táplálni az állattant, és reggel 8tól analitika Áj Láv Uni
Szia, jó éjt
Akkor jó étvágyat a vacsihoz! Én meg léptem,mert reggel meló,azt sem tudom,hogy eszeledek fel. Jóéjt!
először azt olvastam, h "Szkráccs vagy?"
Neeem amúgy csak éhes
Szakács vagy, vagy "csak" vacsora lesz?
Sokkal jobb NSR-vér-illatú lenni, mint étolajtól bűzleni Habár most citromoshalat csinálok, annak jó a szaglatja
No nem kell szerénykedni,a csajok 99.99%-a sztem útálná az olajat a körme alatt,de te bevállalod és ha nem is értesz hozzá,legalább megpróbálod. Igazat megvallva már én is útálom az olajat,de motort szerelni még mindig szeretek.
De am nem, mielőtt azt hinnéd, h valamit és értek hozzá, szólok, h nem. Még csak ilyeneket sikerült alkotnom, de ebben semmi olyan nem volt, ami bonyolult lenne sztem, mert még én is megoldottam

De mindenesetre imáááádoooook könyökig turkálni benne, és agyis olajos lenni
gyóó a lamelllák (ha azok ) Azokat olyan bulis sorbarakni Az utsó kép meg nagyon művészi. Az összhatás meg olyan, h kívvánja,h belematassanak
Na igen, a régebbi 2 ütem ilyen, főleg magyar fronton, de mondhatnám akár az egész szoci csoportot. A sport váltó úgy nézett ki, hogy válts kuplung nélkül, de akkor vegyél egy láda léptetővillát tartalékba A Pannióniánkkal többek között ezért közlekedek alapjáraton, ami olyan 300as fordulatot jelent A végére az MZmben is sikerült kinyírni a léptetővillát, kidobálta az ötödiket néha. Lehet, hogy a kis hátsó fékkel 2-3 visszaváltással keresztbe csúszkálás nem használt neki.
Várjá, még nem sikerült
Már ebben is cseréltem tavaly,a Czetkáim meg eléggé forszírozott stílusban voltak használva,(nem egy sport váltó volt) és hát ennek köszönhetően ették a léptetővillát.