A motorom működőképes most is, szóval no para, a szakdolgozatom beadom aztán ráfekszek ezerrel. Megcsináljuk a festést, pöpec lesz, de lesz rajta kívül egy trükkös dolog. Mivel új külsőt kap, kéne rá bukógomba, de semmi gond, tudok ingyen csináltatni ismerőssel. A baj csak az, hogy a bal felső blokktartó fülem le van törve, ahová a bukógomba csavarja megy. DE, van egy hengerfejem, mert havernak kuka lett, azt mondta ideadja, úgysem ér egy fillért sem. Szóval a lényeg, hogy a fül is megvan, de hogy hogy fogom azt oda feloperálni azt nem tudom. Alu, az enyémről a maradékot kell levágni, az újról a fület és felhegeszteni nekem. El nem tudom kézelni, hogy hogy fogjuk összehozni. Mindenesetre ápr 15 a határidő, akkor leadom a szakdogát, azon a hétvégén már viszem a gépet megcsinálni és sztem 2 vagy 3 hétvége alatt meglesz. Magyarul májusra olyan ZXR400am lesz, hogy aki meglátja elélvez
No akkor kapjál bele mester,mert nyakunkon a szezon! Engem ma hívtak Gödről,már nekiálltak a hengereimnek,úgy néz ki,jövő héten itthon lesz minden és rakhatom össze.Amúgy mi a haverral tavaly szezon közepén törtük össze a motorjainkat.Én olcsón megúsztam,pár horzsolás,...plexi,idom műanyagoshoz két elem fényezés és ennyi. Havernak könyöke kiugrott(6hét gipsz)R6 meg elég furcsán nézett ki. Mindez pár kanyar és 5 perc külőmbséggel.
Nem rossz ez a túra,egy problem van csak vele. Kassáig alig van pár kanyar,talpa nő a gumiknak ettől a rengeteg egyenestől. A visszafelé, no az már jó kis útvonal. Ha legközelebb valami tekergősebb túrátok lenne, akkor szívesen csatlakoznák én is.
Jó az elképzelés, nekem tetszik. A porszívó csőről nem fog vajon lepattogni a festék? Én is akartam a zxr-ét lefestetni, de inkább nem mertem, mondom ha elkezd lepattogni, még szarabbul néz ki.
aj de jó nektek az én vasam még nix kész és nem is látom még a végét ebbe a túraútvonalba beleesem én is ha gondoljátok kassáról aggtelek felé menet ha nem szlovákon át mennétek csak beugorhatnátok ide hozzám is Hidvégardó a lakhely vagy itthon vagy pedig a melóhelyen megtalátok ha gondoljátok csak mondom megemlítem bocs a belekotyogásért
Sziasztok!
Akinek lenne kedve egy közös guruláshoz, azokkal e hét szombaton tali a Búza téri templom parkolójában 10:00 órakor. Az útvonal: Miskolc-Hidasnémeti-Kassa-Aggtelek-Miskolc cirka 300 km-es túra. Leszünk páran, akit érdekel, várjuk szeretettel!
hali mindenki a tegnapi nap hatalmas pofára esés volt számomra itt írtam hogy a honda megszünt erre t egnap arra járok és még mindig műxik hát ez
a másik viszont hogy a gömöri felüljáró előtti kawa bolt meg eltűnt nah ez még nagyobb meglepetés volt
na most akkor hogy is van ez hova lettek a zöldek?
Nekem is tetszik a kawa féle takonyzöld megoldás, de ez most pont piros lett Csak mivel az idomoknak undorító a színe és a bukta után ráfér az újrafényezés, így nemsokára megejtjük. Lesz neki szép színe mindenén, bukógombája, egyenes féktárcsái, új gumija előre és még pár apróság Nagyon pöpec lesz, ha elkészül.
Így már érthető. Nincs sincs semmi bajom a pirossal,(enyém is az)de nekem tetszenek a Kawa zöldek,legalábbis legtöbb.Igazából következő motornak azt is szeretnék ZXR750-et,az újabbat,amelyik már nem porszívócsöves.
Na, lassan sikerül megcsinálni az új fényezés tervét, a képen látható a mai eredmény, még nincs kész teljesen, de gondoltam megkérdezem, hogy kinek hogy tetszik. Fog még kapni fehér felnicsíkot és a porszívócsövek is fehérek lesznek sztem. Vélemény?
Na akkor kb egy rugóra jár az agyunk. Én akkor megyek szerelőhöz, ha már feltétlenül muszáj. Idomokat, apróbb elektronikai bajokat, karbit, ésatöbbi megcsinálok, még egy vezérműláncot is kicserélek, de a blokkba jobban egyedül már nem nyúlok bele. Ha nem blokk, minden mást egyedül. Felesleges szervízbe vinni olyanért, amit magam is meg tudok csinálni.
lucius3: jó tanács, keríts egy szervízkönyvet meg egy hozzáértő ismerőst, mert nagyon le fognak húzni. Ismerősöm gixere kötelező szervízen volt, annyit csináltak, hogy olajcsere, légszűrő csere, pár dolgot ellenőriztek és legomboltak róla 43 ezret. Na itt mondtam azt, hogy ácsi. Van minden motornak gyári szerzívkönyve, abból egy csomó mindent otthon is lehet csinálni, ami már nagyon necces, azért viszem szervízbe, de semmi másért.
Vannak az ügyesek, meg vannak, akiket fölvet a pénz. Amúgy tudjál róla,februárban vittem be a Maxx Powerba,mikor kiderült,mi kínja, azt mondták ,kerítsek használt hengert,azzal összerakják. Egy hónapig szenvedtem, henger persze sehol. Mikor végre úgy döntöttem,full felújítom az egészet,azt mondták nem csinálják meg,mert macerás. Hát innen az én nagy ügyességem.Szétszedni egy idomított majom is szét tudja, összerakásnál meg Borsos Gabi haverom segít,ha szüks. Övé volt Repülőtéren a Green motors. Bocs a regényért.
Karcsi bácsi mindenkit átb*sz akit csak tud. Amíg meg nem veszed a motort tőle addig nagyon szép nagyon jó minden. Miután megvetted a motort már le sze szarja a fejed...
Tisztelt Uraim, Hölgyeim!
Miskolcon keresek plexi polírozó szakit.
Sajnos a netes keresőktől már eleredt az orrom vére, mert a találati listáikban már csak béranya polírozást nem hozták ki.
Az én "drágaszágom" plexije már kissé lemattult. Konkrétan az alumínium lemez átláthatóságával vetexik.
Akinek lenne kedve egy közös guruláshoz, azokkal e hét szombaton tali a Búza téri templom parkolójában 10:00 órakor. Az útvonal: Miskolc-Hidasnémeti-Kassa-Aggtelek-Miskolc cirka 300 km-es túra. Leszünk páran, akit érdekel, várjuk szeretettel!
a másik viszont hogy a gömöri felüljáró előtti kawa bolt meg eltűnt nah ez még nagyobb meglepetés volt
na most akkor hogy is van ez hova lettek a zöldek?
lucius3: jó tanács, keríts egy szervízkönyvet meg egy hozzáértő ismerőst, mert nagyon le fognak húzni. Ismerősöm gixere kötelező szervízen volt, annyit csináltak, hogy olajcsere, légszűrő csere, pár dolgot ellenőriztek és legomboltak róla 43 ezret. Na itt mondtam azt, hogy ácsi. Van minden motornak gyári szerzívkönyve, abból egy csomó mindent otthon is lehet csinálni, ami már nagyon necces, azért viszem szervízbe, de semmi másért.
Miskolcon keresek plexi polírozó szakit.
Sajnos a netes keresőktől már eleredt az orrom vére, mert a találati listáikban már csak béranya polírozást nem hozták ki.
Az én "drágaszágom" plexije már kissé lemattult. Konkrétan az alumínium lemez átláthatóságával vetexik.
Segítség előre kösz!