Az első kép végeredményére kíváncsi lennék. A tippem az, hogy miután az első kerék a pocsolya másik szélén leért, besüllyedt az iszapba, a delikvens meg átrepült a kormány felett és beleharapott az anyaföldbe.
Nekem az előző párral olyan mákom volt, hogy 12 ezerért vettem egy Michelin Pilot Power-t és egy Bridgestone Bt016R-t, mindkettő közepe majdnem új, hegyesre kopva. Na a régi fakerekek után akkor tudtam meg, hogy mi az a kezelhetőség.
Nekem vagy14 éve volt egy hasonlóan végződő tóparti akcióm.Akkor még fontosnak tartottam másoknak megfelelni. A Varbói tó hátsó részén indultam el az akkor aktuális cross Czetkámmal és a haverok,meg persze csajok ott biztattak,hogy mutassak már valamit. Mutattam... Vagy40 méter egykeró,aztán a motor önállósította magát,én meg néztem tovább a fűből,ahogy hanyatt vágja magát. Tetszett...Én meg a hónom alatt vittem haza a motor egész hátulját.
Műanyagmotornak hívom "én" legalábbis az elmúlt 6-7 év termését sportmotorok terén,meg úgy általában is. Agyonkönnyítenek mindent manapság,tartása meg épp annyi van neki ami a motoros súlyát elbírja. A kerekek "éppen akkori" száma meg nem jellemzi azt hogy mennyire milyen motoros vagy. Sajna én már két hete nem motoroztam,annyira sok dolgom van,de mihelyt lehet,megyek.
és egy kép rólam meg a vérebbel
Na erről most ez a két videó jutott eszembe, nézzétek végig (illetve hallgassátok), kb ilyen szintű röhögést tudok elképzelni
Ezt meg csak úgy, mert tetszik