Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendesenn vitte azt a vastag gumit?
ja igen csak kicsit módositottam rajta 2hónap múlva ez lett belőle
Igen,az. Rastyánban kitől van a motorod?
Kis híján az. Ez széria állapotban ilyen
Kondó az a kis település az út mellet jobbra ha megyünk varbó felé? én meg egyébbként radostyánból vettem a motoromat.
ez meg az enyém igaz ez 350/638 ne krossz
és egy kép rólam meg a vérebbel
te ilyenem nekem is volt
Az én régi crossgépemről csak ilyen pocsék miőségben tudtam felrakni képet.
szimszon részing
ez vagy 5 éve volt. bebasztam és úgy készült a fénykép, de meg van jácccva nem motoroztam utánna, csak másnap haza..
Na most ez az első ez kamu vagy tényleg eszméletlenül heversz?
Ez azért már komoly színvonal Egyébként a Simsont valami ilyesmire használod? Tökre hasonlít...
dicsak e
az már nem lényeg, h utána fáj, csak sikerüljön
Jómagam meg akkor fogom megtudni, ha szerzek egy 17-es felnit hátra is.
Az első kép végeredményére kíváncsi lennék. A tippem az, hogy miután az első kerék a pocsolya másik szélén leért, besüllyedt az iszapba, a delikvens meg átrepült a kormány felett és beleharapott az anyaföldbe.
Nekem az előző párral olyan mákom volt, hogy 12 ezerért vettem egy Michelin Pilot Power-t és egy Bridgestone Bt016R-t, mindkettő közepe majdnem új, hegyesre kopva. Na a régi fakerekek után akkor tudtam meg, hogy mi az a kezelhetőség.
Nekem vagy14 éve volt egy hasonlóan végződő tóparti akcióm.Akkor még fontosnak tartottam másoknak megfelelni. A Varbói tó hátsó részén indultam el az akkor aktuális cross Czetkámmal és a haverok,meg persze csajok ott biztattak,hogy mutassak már valamit. Mutattam... Vagy40 méter egykeró,aztán a motor önállósította magát,én meg néztem tovább a fűből,ahogy hanyatt vágja magát. Tetszett...Én meg a hónom alatt vittem haza a motor egész hátulját.

Na erről most ez a két videó jutott eszembe, nézzétek végig (illetve hallgassátok), kb ilyen szintű röhögést tudok elképzelni
Újabb cél. Egyszer így.

Ezt meg csak úgy, mert tetszik
Műanyagmotornak hívom "én" legalábbis az elmúlt 6-7 év termését sportmotorok terén,meg úgy általában is. Agyonkönnyítenek mindent manapság,tartása meg épp annyi van neki ami a motoros súlyát elbírja. A kerekek "éppen akkori" száma meg nem jellemzi azt hogy mennyire milyen motoros vagy. Sajna én már két hete nem motoroztam,annyira sok dolgom van,de mihelyt lehet,megyek.
Hát utána még egy darabig ott voltam a gödörben, mert én úgy röhögtem, h nem bírtam kimászni, a többi meg nem bírt segíteni, csak fetrengtek
mármint úgy bukó nélkül, h végig sikerült menni esés nélkül.
Az utóbbit megnéztem volna egy jót kuncogni hehe!