Nem, egyiket szereztem csak motorral, sajna. Van cuccom, csak épp akkor ütött be a gutameleg, én meg "ááá ide megyek csak a tóra, nem öltözök be", aztán térdnadrág papucs... Szerencsémre a kabátot felvettem, mert enélkül nem engedtek el.
Utána mire egy hét múlva már bírtam normálisan mozogni, kimentünk biciklivel szintén ahhoz a tóhoz, és lementem egy ilyne nagy dzsindzsás ösvényen bukó nélkül, aztán mikor megálltam letettem a lábam, eltűntem.... Vagányul sikerült egy olyan gödör mellett megállni ami tele volt tüskés gazzal, és nem látszott, de én pont belefértem, és magamra rántottam a biciklit is, úgyh még le is zártam magam Ez ilyen tipikus szandrás alkotás
nah igen ez már valami eltudnám képzelni hogy itt összeröffenjünk
csak azt nem tudom akkorra kész lessz e a vasam
na de ha nem két akkor négy keréken megyek csak nem néztek ki magatok közül egyébként miért lenne ez műanyagmotoros fórum?
Úgy látom,nem a műanyagmotoros fórum ez itt kérem. Előző szólásodra reagálva nekem is volt eszemben egy ilyen összeröffenés féle. Spec. ez a hely 1km-re van tőlünk,a faház tulaja meg jó ismerősöm. És hát amint írtam,lesz itt májusban egy ilyen rock tábor féle, és akár ennek kapcsán is összejöhetnénk itt.
rmc,kawasaki,angyal motor mindenütt találsz magadnak valót én tavaly ősszel néztem és vettem a kawába magamnak 7000ért egész tűrhető de az igazság az nem bőrből van
Szia Szandra! Ilyen pereckirály vagy,vagy csak rossz passzban voltál a kép készítése körüli időszakban. Akár így, akár úgy, valami normális szerkóra ne sajnáld a pénzt,mert az sose árt.De ha van akkor nem szóltam. Ja, meg vigyázz magadra,mert kevés ilyen vagány csajszi van,mint Te.
Szeretnék én már a 160/60x17-el "szívni," feleáron normális sportgumit vehetnék. Ami most rajta van, az egy Metzeler túragumi,140/70-es,nagyságrendekkel jobb az elözö(Pirelli)h.gumimnál,dehát majdnem 50 pénz volt, hát annyi t meg nem tud.
hát jóvan na mit tudhatom én mit szereltél rajta de igazad van ez megér egy belépti díjas előadást
hát igen ha csak a jövőhéten lesz menetkész a vasad akkor ez nem jött össze hihi na mind1 majd egyszer is nem adom fel egy könnyen majd a nyáron esetleg egy kerti sütés erejéig meghívom a bagázst
fhu ha ezt hamarabb tudom, kinn csinálom a főtéren, és szedek belépőt
Jáááj nyugi van már, mondtam, semmi olyat nem csináltam, ami akármiféle hozzáértést is igényel, szimpla kis legózás
Sziaszttok.
Nem tudja valaki, hogy miskolcon hol lehetne jó áron kesztyűt venni?
Mondjuk egy 10 es körül kellene. Vagy ha valakinek van XXL es kesztyűje az ne fogja vissza magát és jelezze nekem..:)
Utána mire egy hét múlva már bírtam normálisan mozogni, kimentünk biciklivel szintén ahhoz a tóhoz, és lementem egy ilyne nagy dzsindzsás ösvényen bukó nélkül, aztán mikor megálltam letettem a lábam, eltűntem.... Vagányul sikerült egy olyan gödör mellett megállni ami tele volt tüskés gazzal, és nem látszott, de én pont belefértem, és magamra rántottam a biciklit is, úgyh még le is zártam magam Ez ilyen tipikus szandrás alkotás