van az csak meg kell találni. inkább a forgalmazók nem tartanak mert nicns rá kereslet.
hasonló sztori volt amikor a KTm hez kerestem alkatrészt azt mondták sok boltban hogy azért nem tartanak mert nincs a környéken csak pár db ktm és nem éri meg nekik..
Az úgynevezett "nagy gumigyárak" ma már nem igazán foglalkoznak ilyen méretekkel. Heidenau,vagy valami hasonló volt keleti gyártó,ezek csinálnak ilyeneket.Nem egy nagy minőségben,de legalább olcsón.
renk-nél a gold motorsba vettem zsír újonnan jó minőségű pirelli sport gumit 18as méretben , akkor volt neki anyi hogy magasabb volt a gumitorony mint én! 10ezer volt darabja! Jó gumi, ritka méretben olcsón !
legyen jó motorja és akkor birni fogja. enyém birta . de ez inkább dizájn volt. funkcionálisan nem sok szerepe volt, nem fogott akkorát ez a simson hogy kelljen rá ez a gumi
ms téma szeretném ha segítenétek ami most van vasamon gumi hát a végét járja és nem tudom hol fogok rá gumit venni
mert ugye a lehető leghülyébb méretek 18és19 col na erre nem hiszem hogy van olyan gumi amit meg is tudnék fizetni ez már a kavára kell nem a jawa-ra:D
hasonló sztori volt amikor a KTm hez kerestem alkatrészt azt mondták sok boltban hogy azért nem tartanak mert nincs a környéken csak pár db ktm és nem éri meg nekik..
ez 140 es csak a felnim összehúzta. jövőhéten megyek arrafelé rákérdezzek neked hogy van e?
mer haver gondolkodik rajta hogy vesz ojan vastag bütyköst
mert ugye a lehető leghülyébb méretek 18és19 col na erre nem hiszem hogy van olyan gumi amit meg is tudnék fizetni ez már a kavára kell nem a jawa-ra:D