Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eddig mákom volt a váltókkal. Az MZ-m váltója hibátlan volt, a robogóm variátoros volt a kawának meg eddig semmi baja. És ja, 2 ütemmel ilyen szempontból mindig könnyebb dolga van az embernek.
A legfrankóbb az ami a képeken is látszik.Komplett mot. felújításhoz sem kell kiszedni a blokkot. A váltó pedig oldalra jön ki,mint a P20-asból.Én életemben annyi Czetka blokkot kiszedtem már váltó miatt,hogy ez tiszta felüdülés.
Hú az anyját, ez aztán tényleg darabokban van. Nem is tudtam, hogy az RGV-k peremvázasak
Kedves Szandra! Belevaló csaj vagy,hogy te magad javítod a motorod. Nem tudom, mi kínja van,de az enyémtől gyanítom csak jobb lehet a helyzet,úgyhogy kitartás.... Mutatom,miről beszélek,ez a mai művem.
Kajak te fogod csinálni? Hmm akkor jó ügyes vagy.
Ja,csak mi VÉLETLENÜL sem kerülünk egymás mellé.
Semmi komoly, csak még most fogok odáig eljutni, h megcsináljam a telót
Mi egymás mellett akkor elférnénk bárhol.
No mi baja az NSR-nek hogy csinálni kell?
Hát azt azért nem mondanám, hogy feljárok a Bükkbe, eddig összesen 3szor voltam, de imádom. Annak ellenére, hogy a legutolsó próbálkozásból bukta lett. Amúgy meg jóhogy! Tényleg menni kéne valamerre majd közösen. Axe küldött nekem iwiwen üzentet, hogy most szombaton gurulás lesz, de mivel nincs túl sok tőkém, így nem hiszem, hogy megyek. Helyette arra gondoltam, hogy elmegyünk Filkeházázni, akarok videót is csinálni. Csak az a gond, hogy neked meg Patak és Zemplén van messze. De sabaj, majd tuti összehozunk egy gurulást valamikor, ha elkezdek dolgozni és lesz fizetésem, tuti rászánok annyit és irány a Bükk, főleg most, hogy már kész az út. Szóval no para, tuti fogunk együtt motorozni!
Itt igazából pár km. szerintem nem sokat számít,nekem amúgy teljesen mindegy volna,hogy ott,vagy itt,de itt már volna egy alapja a dolognak,ami azért nem árt.
Hát két egymás mellett közlekedő gyalogost ha az én méretemben nézzük, akkor akárhol elfér
hmjaja, én se csíptem őket soha. Sztem nem egy jó dolog, h csaj létemre, szinte 0 hozzáértéssel nekem kell elmagyarázni nekik mindent ahhoz, h egyáltalán felfogják, h mit szeretnék, és ha ez sikerül, akkor közlik, h hát nem tudják.

Hát majd figyeld a fórumot, és gyere, ha lesz vmi gurulás.
Én már most hétvégén vééééégre hazajutok, és akkor csinálom az NSRt mihelyt tudom, és megyeeeeeeeeek mert már nagyon menni kell
Motoros találkozónak szerintedm sokkal jobb hely a varbói tó ,ami gyönyörű...
Lucius.. Valóban ilyeneket hallottunk mi is arról a helyről,de Disco még sohasem volt ott,viszont májusban azért nagyon jó buli ígérkezik. Én pedig azon munkálkodnák,hogy jövőre,vagy vagy azután,de akár motorostalálkozó is válhasson egy kalap alatt a dologból. Azt hiszem ez azért nem volna rossz.
Szerintem csak a Féklámpa a necces!
Ha az kiég akkor elvileg nem szabad tovább menni!
Bármi mással el lehet menni a legközelebbi szervízig vagy benzinkútig, stb!
Persze csak világosban!
Sötétben nem lehet lámpa nékül kóborolni!
Basszus,hogy itt egy nap alatt mi forgalom van. Alig találtam meg, amire válaszolni akarok.... Vitka.! Te Pataki létedre feljársz a Bükkbe? Mikor szándékozol erre járni? Jó lenne már párszor valami kategóriatárssal is fordulni párat. Igaz,most még igazán üthető vasam nincsen,a kék még járatós,megaztán hirdetem,nem akarom kínozni,hadd élvezze a majdani tulaja is. A pirosnak meg ma adtam postára a hengereit,meg a főtengelyét, az meg még későbbi. Mindenesetre azért jó lenne valamikor később gurulni egy közöset.
Az izzó készlet nem kell ,de a kresz kimondja ,hogy csak működő világítással közlekedhetsz ergo,azért csak kell az égőkészlet...
Igen,de csak akkor ha az a gyalogos forgalmat nem zavarja(150cm,vagy két egymás mellet közlekedő gyalogos).
húha hová lett a sok miskolc környéki motoros? mindenki alszik?
hát elég nagy parasztyok hogy a te szavaddal éljek
sok motorszalonban jártam már és sok eladóval beszéltem de mind tisztába volt az általuk eladni szándékozó modell legalább nagyja történelmét
de ide bemegyek megkérdeztem hogy nehari de tudnál nekem segíteni van egy cb 750 es gép meg akarom venni mondj má róla pár gyári adatot
erre miközben végig a monitort bámúlja nem néz rámsem azt mondja hogy bocs majd jön a kolléga az tud talán segíteni ilyen öreg gép adatait már nem tárolják
azt hittem felrobbanok hát ekkora oarasztok

ui: bocs a kisregényért
ja és mg valami ha már te is miskolc környéki egyszer ha kész lessz a vasam összefuthatnánk
Hát nemtom hogy volt eddig a járdán parkolás, szerintem hasonlóan a kocsikhoz. A lényeg h most már a tilos tábla ellenére is lehet a járdán. Ez azért nagyban megkönnyíti a helyzetet.
ööö eddig nem lehetett járdán parkolni?
Én meggyőztem pedig pár embert,h márpedig nekem van igazam és lehet
Pedig lehet, tök jó dolog szerintem. Emellett nem kell már izzókészlet, előre lehet csorogni az álló autók között, lehet parkolni a járdán a tiltó jelzés ellenére és a quadokra ismét lehet rendszámot rakni, láttam is egyet nem rég.