Hát persze. Főleg hogy a motort egész télen úgy tologattam ki be, hogy a hátsó gumiban 0 nyomás volt. Néha már úgy nekifeszültem hogy az nem igaz. Mondom szégyen gyalázat hogy legyengültem a télen. Tegnap indulás előtt nézem a guminyomást, hátul semmi. Na mondom fasza. Felfújtattam, azóta olyan mintha a kis 160 kilós zxr-em tologatnám.
amikor vizsgára vittem a labancot még a felújítás előtt amikor szar volt 64et rúgtam rá ( dekó be keresni holtpont , lábad nyakadig húzni ) ez is ilyen lábizom erősítő gyakorlat féle
egyél meg reggel egy ódal szalonnát ( akár hagymával és akkor nem lesz gondod a rád ragadó nyálas emberekkel ) aztán köss két téglát a bokádra és fuss velük napi 15 km-et 12 éven át. úgy lehet belőled egy 120 kilós emberasszonyállat
Jó de nem mindenkinél olyan praktikus a garázs, hogy csak kitolod azt csá. Nekem is össze vissza kell tologatni a gépet mire a nagykapu irányába állítom. De végül is mind1 már hozzászoktam.
jajj én mindíg megkapom fatertól a fejmosást mekkora ász volt ilyen idős korában 150 fekvőtámaszt lenyomott egyszerre másnapi izomláz nélkül széttett lábbal ment fel a kötélen meg boxolt
jaha Hogyha Babi néni lejön velem strandra, ne őt bámulják
Neeeeem. Azééé, h majd elbírjak az R6tal Meg ha lesz bokorugró motorom, ne vágjon földhöz egyből, csak kettőből
vele meg jobb lenne a Walt Disney mese :)
Ő meg csak egyszerűjjjen szexybicccs
Vadul néző NSR
Ez meg az aranyos szeretlek-nézése
ZÉ
Ő meg sárgaságos, de kifejezetten jáúúúl áll neki
az a kép meg poén
:) Ez tecccőőőős.
Kis spagettikarjaim nem bírnak
nekem a kedvenc sportom a szájkarate
Neeeeem. Azééé, h majd elbírjak az R6tal Meg ha lesz bokorugró motorom, ne vágjon földhöz egyből, csak kettőből