Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öö mindkét lábbal be tudom rúgni
nekem most azonnal ez kéne ezzel mennék reggel suliba meg a mekdrájvban kiabálnák fel alulról hogy AGGYADMÁ azta bigmekket
Csak kár, h egylábas, mert utána elbillensz.
ááááááááááá... Nem célom emberasszonyállattá válni
Hát persze. Főleg hogy a motort egész télen úgy tologattam ki be, hogy a hátsó gumiban 0 nyomás volt. Néha már úgy nekifeszültem hogy az nem igaz. Mondom szégyen gyalázat hogy legyengültem a télen. Tegnap indulás előtt nézem a guminyomást, hátul semmi. Na mondom fasza. Felfújtattam, azóta olyan mintha a kis 160 kilós zxr-em tologatnám.
Nekem is centire ki van számítva. ÉS? Ennyi kell. Kölönben hurkalé maradsz!
amikor vizsgára vittem a labancot még a felújítás előtt amikor szar volt 64et rúgtam rá ( dekó be keresni holtpont , lábad nyakadig húzni ) ez is ilyen lábizom erősítő gyakorlat féle
szét vagy gyúrva mi more?
egyél meg reggel egy ódal szalonnát ( akár hagymával és akkor nem lesz gondod a rád ragadó nyálas emberekkel ) aztán köss két téglát a bokádra és fuss velük napi 15 km-et 12 éven át. úgy lehet belőled egy 120 kilós emberasszonyállat
Jó de nem mindenkinél olyan praktikus a garázs, hogy csak kitolod azt csá. Nekem is össze vissza kell tologatni a gépet mire a nagykapu irányába állítom. De végül is mind1 már hozzászoktam.
Nem éppen tologatni való R6ra gyúrok. Arra bőven túl elég nekem az NSR is a maga egykét dekájával
hát ha akinek a garázsból kitolás sok, az ne motort vegyen hanem tolószéket, oszt egész nap ülhet a lusta dögje
Attól függ, kinek mi számít soknak.
hát ha nekem egy r6ot olyan sokat kellene tologatnom akkor nem a karom nőne hanem az agyam hasadna ketté az idegtől
Ilyen kar kéne? ez se jobb

az a kép meg poén
Na ne félj majd ha lesz erhatod és azt rendszerűen tologatnod kell, lesz olyan karod, hogy a bőr is szétcsattan rajta. Te leszel az első jány popey.
ez van. 21es karral.... mint 11 éves öcsémnek, akinek mellesleg nyáson a rövidnadrágja is simán jó volt rám... No mindegy.
:) Ez tecccőőőős.
haveromnak szoktam osztani hogy huszas csőkar avagy a leszázalékolt kidobók élete...
fekvőtámaszból 25 volt a rekordom, de utána vagy 25 percig pihentem még egy kicsit
Kis spagettikarjaim nem bírnak
jajj én mindíg megkapom fatertól a fejmosást mekkora ász volt ilyen idős korában 150 fekvőtámaszt lenyomott egyszerre másnapi izomláz nélkül széttett lábbal ment fel a kötélen meg boxolt

nekem a kedvenc sportom a szájkarate
jaha Hogyha Babi néni lejön velem strandra, ne őt bámulják
Neeeeem. Azééé, h majd elbírjak az R6tal Meg ha lesz bokorugró motorom, ne vágjon földhöz egyből, csak kettőből
gyúrsz?
jajj ez úgy hangzik mintha magamat fényezném pedig egy tunyacsáp vagyok
mivel koliszobában nem igazán lenne célszerű a rendelkezésre álló faanyagot felaprítani, mára ez a rinyapicsa maradt