ja és ehhez plusz épp agyfaszt kaptam vagy 10 perce..... Mályiba vettek most egy álmom-R6ost... gyönyörűűűű, és Yoshis, és piros és fekete, és ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Hát igen, teljesítményben kb ugyanott vagyunk, én is szopok a 600asok meg a nagyobbak ellen egyenesben. Viszont nem sok gépért adnám oda a kis méregzsákot, mert egy elvetemült kanyarvadász. Könnyű, agilis, meg a súlya mellé 310es tárcsák és négydugós nyergek stbstb A lényeg az, hogy a Bükkben pl sok ember mellé odaállnék vele. Ok csak 400as, csak 65 ló, de ahol nem igazán az erő számít, ott azért büntet.
Helló Vitka! Az én álmom már a nyolcvanas évek közepétől egy RG 500 Gamma, de ez már csak álom marad,gyanítom. A kis tesóból viszont kettő is van,igaz az egyik már eladósorban. Hát ezek sem egyszerű jószágok. Nedves úton alig lehet elindulni velük,olyan kis idegesek. Mostanra viszont nem ártana legalább az egyik helyett egy nagyobb, mert a haverok motorjai egy R6 , egy 1000-es,egy750-es Gixer, egy ZX10,és egyZ1000-es.Ide már kicsit több kéne.
Sajószentpéteren kell lekanyarodni Lyukóbánya felé, egy régi igényesen felújított malom udvarán lesz a buli,ami mellesleg az AB/CD főhadiszállása.Radostyán és Kondó közt.
Nem verseny Mindenkinek elmondom, aki először velünk jön, főleg a tapasztalatlanabbaknak, hogy ne aggódjon, nem baj, ha lemarad, ne erőltesse, nem verseny, mindenkit megvárunk. Én nem vagyok túrás, de ha valaki lassabb, semmi gond. Saját tempóban megy mindenki és úgy nem lehet baj. Illetve lehet, de csak annak, aki elkottázza
Még valami!
Apraszaki meg tudod nekem mondani,hogy Papp Zoli csinálja még a szervizet vagy sem, mert egy nem rég vett zr7-es karbihangolását kellene elvégezni és nem tudom kihez kellene vinni! Esetleg ajánlhat valaki egy ügyes szerelőt, kössz előre is!
A moci színe teljesen és a kipufogó is stimmelt,a típusra nem esküszök, mondjuk csak huss és eltűnt, a falu utolsó házában lakom ezért csak én szoktam a táblánál 50-nel menni mert megállok . Én szívesen csatlakozok bárkihez aki nem őrült,de csak mert még nulla az első gumim és még két hét mire meg lesz, szóval amúgy minden őrülttel szívesen megyek max lemaradok
Nem én voltam, de axe is látott, szóval van egy hasonmásom De tényleg nem, ma annyi közöm volt a motorhoz, hogy megmostam, mert a múltkor sáros lett. Direkt vártam, úgy volt, hogy egy csajjal megyek a Bükkbe hétvégén, erre meg...
rég hajtottam meg magam enyire, sóbert norbii megirigyelné menyi kalóriát égettem el a hétvégén , 14 köbméter fát apritottunk fel meg hordtam be