Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tegnap néztem 3D-be, fasza film!
nemhinném h meg tudnám fizetni... ennyi pénzért már ducatira lehet venni indexes tükröt...
ezkell ez a csodás mesteri szerkezet
amikor én vettem a simsonra ami megtetszett nem volt olyan menettel ami nekem kelett igy azis lehet neki se lesz olyan .
azt meg megbeszéltük hogy amit te most irtál nem megvalósithaó mert vékony lenne a flavastagság
De tök fölös az egész, csak szólni kell hogy milyen menettel adják és kész!
holnap megnézem az avatart moziba.
hááá
he
ezt ird már le ugy hogy értsem énis

amugy fölösleges igy tulreagálni hogy eszterga meg ilyenek 10 perc alatt ráfaragtam a megfelelő menetet az enyémre ..
na ez mega másik.......
De amúgy hívd fel őket és mondjad hogy egy ilyen egy olyan kell, jobbos-balos!
Mi lenne ha esztergáltatnál egy a menetbe bele illő perselyt, 6-os hagyományos belső menettel, és a tükörre is vágnál egy 6-os menetet?!
Ezzel a megoldással marad elég anyagvastagság
Nekem a bal oldal a nyerő! Karcsú a gyengém
Van mostis tükröm, ami leginkább simson gyári tükörre emlékeztet! Sokat már nem akarok költeni a kis XTre, de 3000Ftot megérdemel! Nahh de annak örülök h nem csak nekem teccik, igy valszeg a kettö közül vmeik lesz. Remélem télleg jol fog kinézni!
Szépnek szép, mivel a te ízlésednek kell így sok véleményt nem mondok. A kéresem csak az h: minek?! van most is tükröd ami jól néz ki, inkább tankold el az árát.
Lehet, hogy igénybeveszem majd! Köszi! Ha jól tudom s.ujhelyben van olyan tükör amit linkeltem, szerintem bemegyek majd megnézem h hogy is néz ki a motoron, és ha nem az lesz akkor marad az alakítás...; meg amugyis menni kell ujhelybe:D kipróbálni a sárgarépát!
Akkor persely kilőve, ettől féltem énis, h kevés lesz az anyag... ki találta ezt ki h két különböző menet a jobb és bal oldalra...?!
simán meg lehet oldani.
ha gondolod én megcsinálom neked, ha egy hétvégére tudod nélkülözni
Na és mi a vélemény a tükrökről? Mert ezek 8as 10esek... szal nem kéne alakitani
Gondoltam erre énis, de a tükörszér az ugye hajlitott, ezért a befoatás problémás menetvágásnál...gondolom én...
vegyél nagyobbat és arra könnyű kisseb menetet vágni én is ezt csináltam a simsonnal. azon is valami hasonló tükör volt
Szia! Nem lehet megycsinálni a perselyt 2 mm-es falvastagságúra úgy,hogy menet is legyen rajta! Szerintem keress más megoldást, tükröt!
1 gyors kérdés, az XT-n a tükrök 8as és 10es menettel vannak felfogatva, eddig az a megoldás volt tervben h 2db 8as menetű tükör, és az 1ik köré 1 persely, de : Tükrök ; szerintetek a második vagy harmadik hogy mutatna...? vagy keresgessek tovább, és maradjak a perselyes megoldásnál (ami szerintem nem a legjobb megoldás, mert 8as 10es között kicsi a méretbeli különbség, és elég karcsú lenne az a persely)? Vélemény?!
Há énis eztmondtam neki! Deháth ahogy érzi! :) de legalább ideadja tesztre a sárgarépát! hjajdejólesz