amikor én vettem a simsonra ami megtetszett nem volt olyan menettel ami nekem kelett igy azis lehet neki se lesz olyan .
azt meg megbeszéltük hogy amit te most irtál nem megvalósithaó mert vékony lenne a flavastagság
Mi lenne ha esztergáltatnál egy a menetbe bele illő perselyt, 6-os hagyományos belső menettel, és a tükörre is vágnál egy 6-os menetet?!
Ezzel a megoldással marad elég anyagvastagság
Van mostis tükröm, ami leginkább simson gyári tükörre emlékeztet! Sokat már nem akarok költeni a kis XTre, de 3000Ftot megérdemel! Nahh de annak örülök h nem csak nekem teccik, igy valszeg a kettö közül vmeik lesz. Remélem télleg jol fog kinézni!
Szépnek szép, mivel a te ízlésednek kell így sok véleményt nem mondok. A kéresem csak az h: minek?! van most is tükröd ami jól néz ki, inkább tankold el az árát.
Lehet, hogy igénybeveszem majd! Köszi! Ha jól tudom s.ujhelyben van olyan tükör amit linkeltem, szerintem bemegyek majd megnézem h hogy is néz ki a motoron, és ha nem az lesz akkor marad az alakítás...; meg amugyis menni kell ujhelybe:D kipróbálni a sárgarépát!
1 gyors kérdés, az XT-n a tükrök 8as és 10es menettel vannak felfogatva, eddig az a megoldás volt tervben h 2db 8as menetű tükör, és az 1ik köré 1 persely, de : Tükrök ; szerintetek a második vagy harmadik hogy mutatna...? vagy keresgessek tovább, és maradjak a perselyes megoldásnál (ami szerintem nem a legjobb megoldás, mert 8as 10es között kicsi a méretbeli különbség, és elég karcsú lenne az a persely)? Vélemény?!
azt meg megbeszéltük hogy amit te most irtál nem megvalósithaó mert vékony lenne a flavastagság
amugy fölösleges igy tulreagálni hogy eszterga meg ilyenek 10 perc alatt ráfaragtam a megfelelő menetet az enyémre ..
Ezzel a megoldással marad elég anyagvastagság
ha gondolod én megcsinálom neked, ha egy hétvégére tudod nélkülözni