Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is neked szólt be, vagy te két nicken futsz?
Örülök, hogy saját bevallásod szerint Te "vén ember" létedre ilyen egészséges önkritikával vagy megáldva és leírtad őszínte gondolataidat nekem! Én ugyan az "arctalan, aki mint már tőled tudom, hogy nem is vagyok ember" azért hagy ne hagyjam már magam! Ha nem tetszik a véleményem sajnálom de Te nekem neszójábe olyan messziről, Jásznemtoménhonnan! De mindezt csak halan mondtam, miért kiabálnék ugyan?
Arctalan ember nem ember,majd akkor szóljál be ,ha képet teszel fel magadról,de akkoris csak halkan
Azazigasság,majd megtudod,ha eljön az ideje azt a gyereked dobálja ide oda,a sok szart ami má nem kell neki
mittomén má
Ki az?
Lehet övé vót a déjerzém
he ssssszandresssz nem kell megölteni myvipen véletlenül pont rámnézett egy ongai KTm 525 exc-s inass
Persze hogy összefuthatunk, sőt, örülnék..!
Majd kipróbálom valami másik betéttel is, hátha!
Na azért ezzel nem értek 1et!
Nem függ össze a kettő!
Azért arra én is kíváncsi lennék,hogy a vasat,hogy tároljátok ,ha a bringát így?
ezzel én is így vagyok
mióta motor van nem kell a bicikli, tekerjen az akinek két annya van.
Hali! Nem lehet,hogy túl puhák azok a fékbetétek? Nemtudom az számít-e valamit,hogy acél vagy alu a kerék,de az biztos,hogy egy puha fékbetéttel nemnagyon fog blokkolni a kerék . Tavasszal összefuthatnánk esetleg egy köre "szomszéd" Hernádnémetiben lakok. Ja csak úgy kérdezném, egy kicsit furának tartom,hogy ilyen fék meg olyan szuper bringa, bla-bla és az egyik egy hókupac alatt tárolja a "szuper" járgányt a másik képen áll a szutyokba az egész bringa! Milyen gazdik vagytok Ti?
igen,a márka mögöt lévő (talán)10 emeletes aljában,az iskolával szemben.
Merre felé?
Barcikán van kerékpárboltja?
Van egy haver ,barcikán van biciklis boltja.Amit csak gyártottak egy bicajhoz azt be tudja szerezni,szereléssel foglalkozik kb 20éve...itt a telefon száma (ha érdekel) Tomi:06 30/903-8787
Nemtudom,hülyeséget meg namakarok mondani,én biztos nem cseréltem benne semmit,a gyerek meg szerintem ahhoz nem nyúlt .Délelőtt, teszek be képeket ide
Értem. Annyit meg tudsz mondani hogy iparis csapágy van e benne, vagy csak golyóskosár? Az agyról a felniről, meg a féknyeregről csinálj már holnap akkor egy képet ha megkérhetlek. Köszi
10-be odaadom,meg posta kép,csak má nappal,má egy méter hó van rajta sajna
Annyi lenne a kérdés, hogy a két kerék tárcsával nyereggel nem lenne külön eladó?
Meg ha van a felniről meg az agyról egy kép jóljönne.
Szeva Mond