Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj az adataim 169cm, 60kg,barna fél hosszu
Kezdésnek egy 50-es derbit!
Ott van a képeim közt!
AZtán ha bejön az SM akkor jöhet az xt!
Kocsival hogy lehet elesni? A 4 kerék sem elég?
Amugy Miskolci vagy?
az előbb még robogót akart venni, de jaja inkább egy 650es husaberget, de ne újat mert a használtból már lehet keresni hátha van egy kicsit tuningolva ne csak az a gyönge pár lovacska legyen alatta
Ha mindenképpen robesz én a Runnert vagy Nexust választanám. Azok elég állatparádék.
köszi csak az a gáz hogy sokan lebeszélnek a robirol holott énmég nem ültem nagy motoron és félek kezdésnek egy naggyal kocsival is megyek mint ahülye az első évbe estem is
Ha eszed van nem dob az le. De énis valami váltós gépet javasolnék.
Itt mindenki segitőkész és elöször felülhetsz hozzánk tapasztalatot szerezni?:) Viccet félretéve! Vegyél Supermotot!
már köröznek is a keselyűk
Személyes adatok
felhasználónév: Nóricica
A felhasználó nem adott meg adatokat magáról.
Ez így nem ér!
szeretnék motorozni de amire fel ülnék az haar ledobna
Leginkább kérj meg egy tapasztalt rókát, hogy menjen veled, hogy minnél kevesebb legyen a hibázás lehetősége. Üdv közöttünk
yamoto sukida orion aixam
Apriliat is kizárnám. Szerintem mindenképp yamaha, honda, suzuki.
vegyé jáhámát

WoW! Ujjabb motors csajszi?:):) Ne robogót vegyél! Vegyél igazi váltós mocit! Vagy ha nagyon elszántan ragaszkodsz a robogóhoz akkor lényegében 1 szempontot tarts szemelőtt... ne vegyél kinai szart, Suzuki, Honda, Aprilia, Gilera, Yamaha... mind1... csak 1 "nevesebb" gyártót válasz... én igazából nem vagyok otthon a témában! Elfogultágból mondom h vegyél yamahát! Abból van is vmi 250es... azzal csináltam az Ak-t...
" sziacicahányévesvagy "

miért pont robesz?
Sziasztok tanácsot kérnék valakitől mert szeretnék egy nagytestű robogók venni és még nem volt ilyenem szóval milyet érdemes használtba venni és mire kell hogy figyeljek vételkor
http://www.grandemoto.com/
Kék 600 as gsxf.
Én arról álmodok. Ha már mindenki álmodozik....
Bazdmeg ezt nem hiszem el! Bezzeg nyáron mikor én néztem őket, még 700-900E körül mozogtak. ÓÓÓ fakkk.
flancos meg fasza meg minden de nekem nem tetszik ez az újk KLTM elsőrész a lámpa meg sárvédő