Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,nem van lájtos idő. Kimentem motorozni, és csak az első 3 percben volt jó. Onnantól végig egyre nagyobb borulat, meg végig szakadt a víz......
De megvan az 50km ma :)
Jelentem én is élek és voltam már rally-n meg voltam motorozni is :)
ÉLEK EZAZ
Még négy óra sincs, de már sötét van itt is. Egész nap esett az eső, olyan hülye takony fos idő van, hogy fejreállok Legyen már mínusz, hó, meg jég. Már annyira nem bírok magammal, hogy ma egy fél órát mászkáltam korcsolyában a házban Telet akarok!
Nálatok ilyen lightos idő van? Itt ömlik az eső, már leeset vagy kilenc millió liter viz, meg az ég is olyan sötét felhős mintha este lenne.
Beindult, én is. Gondoltam akkor már kimegyek egy karikát Nyéken, mert elég ez, úgyis vizes az út. De nem.... Szóval ha most van kedve egy kicsit gurulni valakinek, hívjon telón. bájjj
Nahh én kimegyek meglátogatom a bééébimet.
Azért na .... Tegnap csakis miattatok nem az volt az első dolgom... Pedig amúgy mindééég.
Csóóókosak
Jóvanmár, felvettem
énis csodálkozok hogy ilyen nagy a csönd... 6:30kor indultam az avasról az egyetemre; és 8kor keltem ehhez képest elég aktív vagyok... Szandra amugy vedd már fel a telefont XD
Jó volt, elvoltunk.
Habár Laci még nem írt, pedig azt mondta, mihelyt hazaér, sportmotor... Remélem minden oké...
Nahh szóval, ma 8kor keltettek! Azóta toppon vagyok! Szal büszke vagyok magamra!
Jááááj látom jó volt a kis miujság.
Fúú na úgy látom jól sikerült a bandázás Meséljetek csak mi volt! Főleg te Breki
Szép jó reggelt!
Na mivel a külföldi vásárlásnak lőttek, veszek magyarba csimmát!
Ráadásul hitelre!
De ha már hitel akkor valami brutálisat veszek!
Már csak az a kérdés hogy melyiket!
Nekem a feket-ezüst felé húz a szívem!
Szeretném ha írnátok érveket, ellenérveket a két fajtáról!
dehogy látok, azt se tudom mi van vagy hogy mi történt... :S azt se tudom meddig voltam, onnan érdekes a sztori miután kimentem, hogy gyere ki utánam, akkor beszéltem az elözöekben emlitet csajjal, és miután leléptem valamikor Urbiékkal, kiraktak az avason, és onnantól csak képek vannak meg... tehát a buli amibe elméletileg mentem, az ugy konkrétan kiesett... na de majd ezt elmondom:D asszem nem tenne jót a hírnevemnek ha leírnám ide az eseményeket...
Most már le se feküdjél. Majd este.
akkor átestél a holtponton,nem is leszel álmos ,jó neked .
háááááát nem buli. Csak bandázás.
Amúgy basszuuus nem vagyok álmos
most látom,h buli volt . . akkor jó pihengetést .
nem, én még nem feküdtem le :)
szia, arrafelé már felkelt a nap,h fent vagy . .
nah szóval hazaértem,minden oké....
Igaz azért a Búzára, ahogy beértem, három nemkicsi és nemvilágos srác elég furán egymásra nézett, aztán azért kicsit nem voltam olyan nyugis, mikor elindultak utánam, de.... már utána láttam, h részegek, úgyh megnyugodtam. Jahh meg odajárkált hozzám egy csávó, h segítenék e neki egy kicsit.... mondom nem. Rámnéz nagy csúnyán, utána elment. Ezt még ezután kétszer eljátszotta aztán bepöccent, és elkezdett durrogni, h dehát meg se hallgattam,h mit kéne segíteni......
áááááááh :)

Amúgy Laci/ Balázs elértétek a vonatot?
Breki látsz már?
hájevribádi
Jó reggelt. Na hogy sikerált a fórumtali? Én most értem haza. Olyan kicseszett köd volt, hogy a szemem kifolyt. Utálom az őszt és a telet. Nyarat akarok... Vagy legalábbis motoros időt.....
Az szép
Na ezt majd szeretném hallani!