Márka nagyjából mindegy, ha a körmöd bele tudod nyomni könnyen, mint a vajba, akkor jó lesz, próbáld ki az első gumidnál!
Gumisoknál, bontóknál, bárhol, ahol gumival foglalkoznak, ha gondolod, majd nyitva tartom a szemem!
Bizony fasza volt! Huhhu de még mennyire...; de a mai napom...ááá 2óra alvás után felkeltettek...és azóta szopok, buzi busz nem érte el a vonatot...12 perccel késöbb ért a tiszaira, utána harkányba megállt a vonat, azt utána szerencsen nem várt meg a másik vonat, igy buktam a buszom is hazafelé, muszáj volt riasztani aput... AAA lassan szerintem lefekszek alszok:D XD
pontosan
lehet jókat venni használtan és én is néztem tomi a hátsó gumád
kicsit fúrcsáltam is de arra gondoltam hogy te túrázós vagy de akkor minek sm ?
Én mindig használtat veszek, mert úgyis lefüstölöm, de ki lehet fogni jó állapotú defekteset is ócsón, nekünk meg úgyis belső megy bele...
Nekem az NSR kerekek voltak benne, aminek a gyári mérete elöl 110-hátul 130 volt, én simán rátettem előre 120-ast, hátra szinte mindíg 160-at, mert az a gyakoribb. Kicsit összehúzta, de jót tudtam vele menni!
Eredetileg asszem 140es van rajta!
Nekem ebbe a 150es be már néha belecsap a lánc!
A régi lánc meg súrolta folyamatosan!
Amúgy érdemes használt gumit venni, vagy gyűjtsek újra?
Az egy túraenduro-gumi, kemény, h bírja sokáig, ill magas a pereme, nem lehet leborítani jó mélyre. Ennyi a baj vele. Én félnék, ha tudnám, ez a gumesz van fent.
Egy fasza alubetétes kézvédő az alap, aztán tengelyvéggombák, plusz drz-n asszem még a hűtő sérülékeny, bár nekem nem ért le sosem, na, annak is lehet hegeszteni vmi keretet.
Így az összesen felfekszik a gép, ha esetleg szájraesel!
Egy normális gumesz mindenképp kell neked hátra!
Eléggé egy cipőben járunk. Én is alig tudtam összespórolni, hogy egyáltalán megtudjam venni. Erre összetörtem. Nesze neki 7-8 hónap durva spórolás ismét, hogy valahogy nézzen majd ki ismét. Na de a fele utat már megtettem.
tudom.... De úgy vagyok vele, ha amit nagyon szeretnék, azért kitartó vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek. Meg minél többet szeretnék, és minél jobban, akkor abból annál több fog sikerülni is. Szerintem.
Gumisoknál, bontóknál, bárhol, ahol gumival foglalkoznak, ha gondolod, majd nyitva tartom a szemem!