Hát a sebességről annyit hogy ez nem arra való!
De pl egyik haveromnak a suzukija rácáfol mindenre!
Azt mondta volt már 180 mérve ( apja kocsival, ő meg utána mocival )
Asszem 96-os évjárat, dr650!
Hangja isten császár!
Megy mint állat!
Stb.
Hihetetlen masina, és viszonylag olcsó is!
Kinek a pap, kinek a paplan ez igaz, csak kicsit elszaladtam a mennyiséggel Nagyon bejön a SM dolog is, igazad van. Imádom az egyhengert, a hangját meg minden mást, meg az SM stílust, a csúszkálást, hülyékedést, egyebet. Ami visszatart az az, hogy az egyhengernek nincs teteje. Szóval alulról kurvára megy, középen is, a teteje meg elfogy. Vagy pörög de nem megy, vagy ledadog. 160nál letiltanak, mert elfogy az áttétel, kicsi tank, túrázni nem lehet vele, szervízigény az égben ésatöbbi. Szóval van bőven, ami a speed felé húz. De vannak sm-előnyök is pl terepen is lehet vele menni, könnyű, fürge, pont amit szeretek. Szóval dilemma. Azt mondom úgy nincs hozzá a környéken, mert a jelenelgi tempómmal végig sm végsebesség körül mennék, vissza se kéne váltanom. Majd egyszer meglátom. Mert a supermoto nekem azt jelenti, hogy 450 vagy 550 max, kisebb testű, 110 kiló.
Vitka ehhez csak annyit h kinek a pap, kinek a paplan! Meg még annyit h ne hazudgájjá összevisza hogy megtaláltad a stilusod! Ugyis rábeszéllek a supermotora XD akár hányszor találkozol velem, vagy zeherrel mindig cibálod a bajszát mert elélvezel az 1henger hangjától!
Na úgy látom szóba került az, amivel sokat foglalkozom. Kérlek ne értsd félre, nem kioktatésként írom, nem rosszallóan, ez csak az én véleményem Azt írtad félted magad, meg a motort is. Emléxek a Bükkben is mondtad, hogy estél valamivel, ezért óvatos vagy. Ez így teljesen rendben is van, a bukta után nekem is elment az önbizalmam, nem mertem úgy menni, ahogy korábban. Azóta azon vagyok, hogy visszaszerezzem, mert a félelem és a bizonytalanség szerintem nem motorra való. Ha úgy érzem, hogy nem vagyok toppon, valami nem jó, akkor nem is ülök motorra, mert tudom, hogy baj lesz belőle. Én nem vagyok túrás motoros. Igaz ez az első speed motorom, de nagyon bejön, úgy érzem megtaláltam a stílusomat. És azért vettem speed motort, mert úgy megyek vele, ah egy speed motorral kell. Az az igazi, mikor fülig döntöm, kanyarból kifelé csíkokat rajzolok, féktávon meg összevissza keresztben csúszva érkezek a kanyarba. Kis túlzással persze. Van aki azt szereti, hogy túratempóban pöfögve elmegy egy nap 300 kilómétert, vannak ilyen ismerőseim. Én azt mondom legyen inkább csak 50 kilóméter, vagy annyi se, de az legyen olyan, hogy egy kanyargós, faszar részen használom a saját és motorom teljesítményét, egyre kijjebb tolva a határokat szépen lassan. Nekem ez az örömmotorozás, amikor a motor és a gumik határait közelítem. Ezt persze utcán nem nagyon lehet, pályára kell menni hozzá. Ott vannak a supermotosok, akik szerintem a legelmebetegebbek a motorosok között Kanyarban vízszintesig, befelé keresztben, kifelé keresztben, állatok komolyan Szóval sportmotorok. Ha úgy érzed nem akarsz vagy nem szeretsz gyorsan menni, félsz az eséstől, akkor válts egy túrásabb motorra, tartósabbra, keményebb gumikon. Ha meg vérbeli smes vagy, akkor toljad neki, mert a Bükkben vigyorogva akarok utánad menni, hogy ez de állat, nem bírom megelőzni Az esétől meg kár félni. Én biztos voltam benne, hogy esni fogok, mert közhely már, hogy 2 féle motoros van. Aki esett és aki esni fog. Nem féltem tőle, tudtam, hogy egyszer fogok. És tuti fogok még ezután is. Úgy ülök motorra, hogy ezt elfogadom. Szerintem kéne neked esni párat, vagy csak egyet úgy, hogy se neked se a motornak semmi baja nem lesz. Akkor tutira nem félnél már.
Na ennyi lett volna a nagy filozofikus ömlengésem Szóval ne értsd félre, nem kioktatás, nem leszólás, csak egy vélemény
kepesmotoron nézz szét ha arrafelé nem nagyon van de én is hallotam már valami szerencsi csókárol aki hoz be gumikat és neked közel is van ez is pl csak egy picit drágább
De pl egyik haveromnak a suzukija rácáfol mindenre!
Azt mondta volt már 180 mérve ( apja kocsival, ő meg utána mocival )
Asszem 96-os évjárat, dr650!
Hangja isten császár!
Megy mint állat!
Stb.
Hihetetlen masina, és viszonylag olcsó is!