Én meg lementem a falu másig végére meg vissza mindezt 5óra allat :)
Jah és az olajcsövemet nem fogta meg rendesen a bilincs így elfolyt vagy félliter oil
Köszönöm ,hogy elfogadtok,befogadtok .Régóta keresem a miskolci motorosokat.
Az egyhengeresek tényleg királyok (bár még nem volt saját v2,v4 stb.).Az első bukáson én is már túl vagyok 1990-ben buktam,de már megmütöték a térdem ,bár már tökéletes nem lesz ....
A család teljesen kiborúlt mikor (az idén )vettem egy vasat,pedig már azt hitték kigyógyúltam belőle,közbe meg csak nem volt pénzem rá...))))
Én ehhez annyit fűzök hozzá hogy én nem egyszer estem már és csak röhögve feláltam hogy na bazz+ elestem. Felültem és mentem tovább és azért is kisértettem a jóistent meg a tudásomat hogy na még lehet azt dönteni. Félelem nélkül kell motorozni! Ez olyan mint a rally ha fosol hogy összetöröd a kocsit akkor minek kezdel el rallyzni?
Jah és az olajcsövemet nem fogta meg rendesen a bilincs így elfolyt vagy félliter oil
Egy nagy kört a faluban, visszafelé már sötét volt, tejköd, párás plexi és csak emlékezetből jöttem haza
Az egyhengeresek tényleg királyok (bár még nem volt saját v2,v4 stb.).Az első bukáson én is már túl vagyok 1990-ben buktam,de már megmütöték a térdem ,bár már tökéletes nem lesz ....
A család teljesen kiborúlt mikor (az idén )vettem egy vasat,pedig már azt hitték kigyógyúltam belőle,közbe meg csak nem volt pénzem rá...))))
aztmondják száraz utak meg jóidő volt ma
én meg most tértem magamhoz