Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm... jelenleg úgy állok a kérdéssel, h még marad az NSR legalább a fél szezonra, (sztem) (vagy esetleg még az is elképzelhető, h ha bejön egy olyan fagy,meg hó meg jégkorszak,h totál lehetetlen lenne vele motorozni, akkor már most feltenném hirdetni, próbacseresznye..), de ha nem akkor jövőre még egy darabig az, utána lehet, h tényleg SM lenne a következő, azzal jól kiállatkodni magam... Bükközni sokat, meg marháskodni is. Ha már úgy érezném, h alakulok, akkor vagy egy nagyobbat, vagy akkor mellé megpróbálkozni egy sportmoccal, egy nagyobbal. De az sajna suli mellett nem fog menni, szóval az még nem most lesz. Így örülök majd, h aannyit tudok melózni, h legyen motor, és tudjak motorozni. De ha elvégzem, vagy ha sikerülne kifogni valami jó melót közben, vagy akár talán még helyette is, akkor mindenképp arra gyúrnék, h legyen mindkettő. Az az igazi nagy álmom. SM + bütykösgummaszetTY, na meg R6/vagy igazán aleg, ha valami összeépített mindenből a legjobban tetszős részletű valami....
Na persze ez mind még olyan, h most minnyá beleér a bilibe.....
Nekem is ez lett volna az egyik fő ok a cserére. De ez most nem menne anyagilag.
Örömmel látnánk a sumo-fanok körében!
Na ez az egyik, ami miatt supermoto felé húzok....
Legalább 12-szer csúsztam a drz ódalán, semmi külsérelmi nyom nem látszott rajta...a kézvédőn kívül persze.Bebukógombázod, semmi baja nemlesz!
Csapni kell neki, baszod, azér van!
ezzel az erővel azt is mondhatnád hogy nem hozom ki mert még valami baja lesz ..

mibaja lenne? nem azt mondtam hogy az utcán kell fülig dönteni, hanem hogy ha már supermotod van vegyél hozzá supermoto csizmát
Hogy őszinte legyek nem tudok vele úgy menni mint egy sm-el kellene
Nagyon féltem, nem lesz másik ha ezzel történik valami!
baszod. én keltettelek fel
Meg a két kemény gyerek :D De a kuka rugdosóst felkellet volna rugni így utólag azt emgtanulja hogy nem rugdossuk a kukákat :D
Max te xd Am haza értem aludnék el akkora vihar lett :D Már reggel kor keltem am aludtam 4órát :D
akkor minek a supermoto E ?
Igyál még inkább,rád fér. A végén még kiszáradsz mint tehénszar a nyári napsütésben.
Na, osztán teccike a hangja nekije? Mer kinézetre egész pofás!
Könnyen felpattintottad?
Hát nem tudom...
Úgy sem használnám a koptatókat..
60ba fáj!
zsebaladin
Ne cigányozz rasszista. Nigger vagyok nem cigány ba+.
meseszépek voltak mindaketten
alap hogy a másodikat! hát az a cserélhető supermoto talpkoptatós.
kerül vagy 70-80ba mi?
azért a hosszúhajú külfőőődi homár pasi, meg a néger pasi, aki a végén nőő lett..... na az nagy volt xD
szevassz minigyőzike
Értem. Azt hittem már csak itt van ilyen agyonbaszottgyik idő.
NEM
de majdnem az 5:6ost is elaludtuk a váróban

és gönci volt a taxisofőr
én meg most keltem fel de amikor lefeküdtem akkor is sötét volt meg amikor elindultam tegnapeste akkor is sötét volt . Remélem hogy ma szombat van ? ! ?
két napja nem láttam a napot

most megyek iszok tovább
Megvolt a 4:6os vonat?