Hmm... jelenleg úgy állok a kérdéssel, h még marad az NSR legalább a fél szezonra, (sztem) (vagy esetleg még az is elképzelhető, h ha bejön egy olyan fagy,meg hó meg jégkorszak,h totál lehetetlen lenne vele motorozni, akkor már most feltenném hirdetni, próbacseresznye..), de ha nem akkor jövőre még egy darabig az, utána lehet, h tényleg SM lenne a következő, azzal jól kiállatkodni magam... Bükközni sokat, meg marháskodni is. Ha már úgy érezném, h alakulok, akkor vagy egy nagyobbat, vagy akkor mellé megpróbálkozni egy sportmoccal, egy nagyobbal. De az sajna suli mellett nem fog menni, szóval az még nem most lesz. Így örülök majd, h aannyit tudok melózni, h legyen motor, és tudjak motorozni. De ha elvégzem, vagy ha sikerülne kifogni valami jó melót közben, vagy akár talán még helyette is, akkor mindenképp arra gyúrnék, h legyen mindkettő. Az az igazi nagy álmom. SM + bütykösgummaszetTY, na meg R6/vagy igazán aleg, ha valami összeépített mindenből a legjobban tetszős részletű valami....
Na persze ez mind még olyan, h most minnyá beleér a bilibe.....
Legalább 12-szer csúsztam a drz ódalán, semmi külsérelmi nyom nem látszott rajta...a kézvédőn kívül persze.Bebukógombázod, semmi baja nemlesz!
Csapni kell neki, baszod, azér van!
én meg most keltem fel de amikor lefeküdtem akkor is sötét volt meg amikor elindultam tegnapeste akkor is sötét volt . Remélem hogy ma szombat van ? ! ?
két napja nem láttam a napot
Na persze ez mind még olyan, h most minnyá beleér a bilibe.....