Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ŰŰŰ ez komoly? Hát ezt meg hogy csináltad? Kipróbálnám én is. De most már aztán állj meg, mert a végén a motor erejének rovására megy, túlterheled.
röhög oszt még nyom rajta egyet XD MEGAGIGALOOOOOOLLLL . . . . . . . . . . .
most nemrólamvanszó..., amúgy, kinézted volna belölem, hogy azokkal a szemekkel, olyan állapotban felmásztam az avasra, 6kor kb visszamásztam az egyetemre, 8kor keltem és aktivan töltöttem a napot!
hát csodálkoznék, ha te most az elkövetkezendő pár napban egyáltalán valamit is tudnál nézni azokkal a kimart szemekkel
hehe :D nemnééézikkibelőőled!:D Bekemmeg kell 1 ilyen hobby célra...
váááááááááááááá . . . . . .
Akkora vigyorgás, h alig fér a Zarcomra Elértem egy életcélt, megvan az 50 kiló, SŐT MÉG TÚL IS LÉPTEM . . . . . . . .
Jááááj mámíí ezt meg kell ünnepelniiiiiiiiii . .
nyéki. Mi az h reméled,mééé ne lehetne az enyém ?
Erről jut eszembe h nem lesz napiszar v mi?:O
Na még egy kis nevetnivaló.
Bocsánat az offért, de ezt látnotok kell. Itt nyerítek egy fél órája
Háth, majd ha javul az idő akkor mocival jaja, Dámóc meg az Isten háta mögött van nemsokkal... Bodrogközben
Ő a haverom keresztfia,de az apja is nagy haver,eggyütt pecáztunk annak idelyén.Krisztián meg Aszalóról költözött oda vagy fordítva.75 -ös születésű azt hiszem valami vasút építői-be járt...
Mocival jársz az egyetemre is? Merre van az a Dámóc? Az én lakhelyem Szakáld city.
Sárospatak, de még 3 hétig hétközben Budapest, remélhetőleg szeptembertől Miskolci Egyetem E/akármennyi
Aszfalton használom, nagyritkán földúton . Szacsúrit nagyon sokat ismerek göncön de most nem ugrik be hogy a Krisztián ki lehet. Hány év körüli? Én 21 éves vagyok, Lovász Gergő szakálldról osztálytársam most
Jó a konyha pultod ,ilyen volt az enyém is...
Én olyan 25 km-re miskolctól!
Ja és van egy kenőmájastengeralattjáróm
Miskolc Egyetemváros E/4 vagy Dámóc City
Az már szép.Terepen vagy műúton használod mint szupermotyó? Lakot ott egy gyerekkori jó barátom (azóta nem láttam) Szacsúri Krisztián. Nem tudsz róla valamit esetleg?
GÖNC kb 65 km KTM 620 LC4 SM
Yamaha Dt125R 50es papírokkal :)
Az még nincs is olyan messze....S mível gurultok? Esetleg közelebb valaki?
Taktaharkány!