huuu épp azt néztem, h két hét múlva már csak úgy kell Debben lennem, h kedd-szerda, meg utána szombaton van még vizsgám....
szal ha nem lesz jégkorszak meg tornádó, akkor NSRrel köllene jönni, és akkor már meg is lenne a bejáratás, sőt túl is futnám
Mostmár lassan beis járatódik, majd csaphatsz vele egy kört, ha legközelebb összefussunk...
Már olyan szépen hozzászoktam, hogy negyedikben belesimogatok, meg rántok bazinagyot, oszt hopp, rögtön 60 az utazósebesség...hátsókeréken!
A gyári foglalat nem H4-es? Mert akkor abban is 60/55-nek kell lenni!
Az E-s fejidomban van 35/36,5 V-os japán izzó.
Ha H4-es a foglalat, akkor simán beleteheted szerintem!
Nem tudom mert nekem az xt-ben sima volt és raktam bele ilyet, és durván jól világított, eltűnt a sárgás szín és végre láttam is valamit!
Na azért akarom kipróbálni ebben is csak para van hogy nem e csinál valami kellemetlenséget!
Apám azt mondja hogy megeszi a foncsolt mert erősebb mint a gyári!
hallod, én vettem asszem osram, vagymi, de márkásabb állítólag kurvafehér fényű izzót, semmivel nem világosabb, mint a sima halogén, akkor már inkább gyűjts egy xenonra, feleket árulnak 10 körül, na az fasza lesz, a golfban nekem az van, ég és föld a különbség!
Ezzel szemezek még!
Az éven szeretném ezt is beszerelni!
Csak azt nem értem hogy a gyárija valami 35w-os ez meg 55!
Nem fogja bántani a foncsolt, vagy az aksit?
Nekem is az van a kawán, de szerencsére mikor a baleset volt, nem vették észre. Remélem ez a jövőben is így lesz. Pedig tüzetesen átnézegettek dolgokat. Bár főleg a profilmélységre voltak ráizgulva, az meg akkora, hogy bele is eshetett volna a SÜN.
Elsőt még könnyebb, mert 120-ast gyakrabban találni, nemrég vettem ugyanitt egy garnitúra vágatlan vadiúj! slicket , plusz egy alig használt szintén vágatlan hátsót 13 -ért! 2-ezerért megvágattam, 15-ből van 3 gumim, ami ugyan gyorsabban kopik, de ragad is!
Igaz, nem streetlegal, de kit érdekel?
Igen! Tudom hogy szebb, de csak 1 picivel... de ez nem elég ahhoz h meggyőzzön hogy ilyet vegyek! Ha lenne pénzem fenntartani, tuti ilyet vennék... de egyrészt mivel nincs elég pénzem, másrészt mivel nem használnám ki a teljesitményét, ezért sokkal ideálisabb számomra az XT, nem mind1 hogy 1000 vagy 10.000kmenként kell olajat cserélnem... + nem mind1 h ha járok vele cserélem az olajat + tankolok és ennyi, vagy emellé még X km-enként fel is ujjitom...
szal ha nem lesz jégkorszak meg tornádó, akkor NSRrel köllene jönni, és akkor már meg is lenne a bejáratás, sőt túl is futnám