Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a cbr

mittomén mitakarok.ha megvenné valaki a labancot most mennék oszt megvenném ezt:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr
_900_rr-3413276
Speed mánia fertőzött lettél
valaki nem vigyáz úgy a gépsasra mint te..
link
egész nap cbr 900 teszteket olvasgattam meg videókat nézegettem
bográcsban főzött puding a menő
Jóféle dolog a supermoto, nagyon bírom én is. De lássunk most egy kis speed életérzést.
Ennyi! Ott a ponty! Mondom ezt én aki 660as XTről álmodozok...
Meg a nyári estéken bográcsban főzött marhapöri.
Éljen a töltelékkel göngyölt hagymás, fűszeres sertéskaraj és a krumplipüré
SM-téma!
Én is itt vagyok!
Lehet rákattanni a stílusra
éjjen a rakott ződbab meg a kolikaja
Pont csokipudingot nyaldosok befelé én is éppen.
Jó énmeg akkor eszek gesztenyepürés vanilia és csokipudingos piskótát! Blee!
finom
mien az a tejszines ananászos pipi?
én biomatekról most jöttem
Jah és végül képzeld sikerült a fizika, egyetlen feladAt híján, úgyh 90%, mehetek majd vizsgázni
2 óra pneumatika és egy villany ZH után felüdülés olvasni ezeket a sorokat!
nyahhh végre vége a mámnak, erre már meg nem is vagyok álmos, pedig kimaradt egy éjszaka
Úgyh úgy döntöttem, eszek Csinálok zőcccséglevest, meg tejszínes-ananászos pipit
Csak hogy fixáljam a kilókat, legyen indok bulizni egyet
hmmm jóóókat írkáltok! alakulok, alakulok én is asszem
Nemtom miért, de ezen most olyat röhögtem Nem kell szervizelni, mert 2t. Viszont letépi a karod. Nyerítek
Neki biztos nem SM van
a kökényvéder a főkötsög
Ez elmenne 25kw forgalmival?
Vagy 50-esként!
GYÓÓÓ
A sok próbálkozás után született meg a megoldás: gyorsasági versenyzésre átalakított, méregerős crossmotorral, slick gumikkal és fánkostálnyi féktárcsákon nyolcdugattyús fékekkel, olyan pályán melynek 70-80 %-a aszfalt (gyorsasági) 10-30 %-a föld, melyen legyen 1-2 ugrató vagy asztal (cross) de a kemény föld szakaszon jó ha van gyors, nyújtott forduló (salak) és nem megvetendő, ha a szilárd pályán a tükör simaságú aszfalt időnként, rövid szakaszokban betonra, makadámra vagy bármi más lehetetlen burkolatra (enduro) változik.