Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mászok le az állomásra:)
Na jó találkozót nektek... Léptem Barcikára! Ne mászkáljatok a kocsik előtt részegen. Nehogy kárt tegyek bennetek...
Mármint Apraszaki tulajdonát képezte ezelőtt? Csak hogy valaki félre ne értse...
apraszaki kipuffja?
Na léptem, 21:10re Szavannán vagyok, ha addig változik valami, valaki visítson már rám telón!
személyre gondoltam
de remélem hogy marad mert nagyon jó hangja van
talán a Déerzéjé?
áhh semmi csak végigolvastam, amit termeltetek..... . . . . Gyerekeeeeeeeeeekkkkkk Jobbak vagytok mint 3 sóóóderklub egymás után......... rívásig röhögtem szét magam . . , , , , , ,
hali
nah kinek a dobja ez amit éppen most farigcsáltam fel a pöfögőmre ?
Mi az Szandra?
úúúúúúúúúúúhhhrriiiisssttteeeeeeeeeeeeeeeennn
nnnn
Brekk felvettelek msn-re.
De utálom az ilyet... Nem tom mi a faszt képzelnek magukról.
nem a kinézet bassza meg, lemegyünk zeherrel meg 3 csajjal, megállunk, szétnézük, azt csajokra rámegy egy kb 40 éves részeg csávó; csajok elhuzodnak, megy utánuk, odaállok, mondm neki: velünk vannak a lányok, erre ö, de ő táncolni akar, mondom bazdmeg nemérted? aztmondja érti de ő csak táncolni akar, mondom akkor táncolj máshol, huzz a faszba innen. azt erre elkezdi rázni magát meg megfogja a derekam na ott eldurrant az agyam, egy pillanatra megfordult a fejembe hogy megütöm, de aztán ennyibemaradt a dolog! Felfogta hogy mennyen a qrwa annyába
Na ilyenkor örülök h nem vagyok valami félisten kinézetű helyes gyerek.
én elindultam miskócra
haggyátokmáabba; inkább linkejjétek szét a falat csajokkal; tegnap igyis rámmozdult egy buzi a rokiba! elég sokkoló volt! má majdnem ütöttem szét az arcát! ugyhogy vége!
Nem vagyok feldúlt, csak ez már fárasztó. És hidd el szívesen tenném, de a hölgyemény épp nincs itthon. Már Pesten van a nővérénél. Kedden megyek érte. És akkor bepótoljuk a hétvégét.
Sose volt és sose lesz. *asszál inkább valami jánykát, mert nagyon feldúlt vagy.
Látod ez egy jó ötlet. Igyál helyettem is, mert én nem ihatok. Még mennem kell Barcikára.
Adjál a barátnődnek és ne nekem. Ha meg nincs barátnőd akkor valahogy hódíts meg egy csajt, és halmozd el őt inkább.
na akkor normális ember módjára homo vágyak nélkül megiszok egy nyugttó páleszt mert ez igy nem állapot!

aki poénkodni merészel lecsukatom merőszakos nyáladzásér
DE NINCS
jovanna adjak egy puszikát?
Neked is lehetne több eszed!