Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fúúúúúúúúúúúúúú de cigány munka na ez nem szép
Voltam ma Renk Csabinál van nála egy 125 -s Cagiva rendszámos, másrészt ma értekeztem az öcsémmel nála van az én régi Tuaregem ami szintén rendszámos és eléggé sz**rt vág a kerek, szóval eladó.
Én meg kiütöm a helyéről, ahogy éppen kisodródok a teherautóval.
Bükköt kell hódítani. Ilyen időben otthon pespedni. Ti menjetek motorozni,én meg bőgetem itthon a fűnyírót
linkelni meg én tudok
http://youtu.be/z1B5qWBljqY neked csak most! [/L]

A madár az ÁSZ!
Állitólag nem traffipax potecept
http://www.origo.hu/auto/20120...
Én tudok egyet! 2ütemű, rendszám nincs
Helló!
125-ös 4 ütemű motort vennék a környéken, nem e tud valaki esetleg , rendszámost kellene vagy az se gond ha nincs csak legyen papírja, 200-300 ezer közt
Elérhetőségem : szadam02@citromail.hu
Előre is köszi
Ha megtalálod, én segítek ültetni elé egy bokrot.
Miskolc elején az M30 Zsolcai lehajtónál van kint egy tábla a fix trafiról 5 km -en belül, de magát a dobozt még nem sikerült felfedeznem.
Feldobok egy "jó" kis témát ismét! Nézzétek a képet! Igen...traffipax..
Ha elolvassátok a cikket, alatta van, hogy 60-as táblák vannak, és az út rossz felületére utaló táblák. Valószínű hogy a Busa 60-al ment.
Ha szar az út, csak kiraknak egy táblát meg egy korlátozást és meg van oldva.
Én kb 60nál is majdnem törölköztem egyet Encsen...egy balosban mentem, megcsúszott az eleje, korrigáltam, és már a padkán voltam. Szerencsére nem lett baj belőle. Az "emberünk" pedig nyugodjon békében! :(
Nem kell ahhoz 300-al mennie, hogy ez történjen....
80-100-nál is ha nem érzi a gépet egy kanyarba simán lemegy a zöldbe.....de kár ezt boncolgatni, szegénynek már úgyis mindegy
Az 1 " Busa " ?
Ha az akkor sajna nem csoda hogy lesodródott az útról 300 km/h feletti végsebességnél az Isten se állítja meg!
Elrettentés és Tanulságos,tanuljunk mások hibaiból...
Ott leszek ! Pontosan hol is ? mikor?
Neked nagyon mániád ez a motoros elpatkolás.

19.én Tiszaújba koncertezünk, gyere el. kövéren és kopaszon.. STB ! tetszene neked .
"Illaberek, nádak erek, a Motorosok jó emberek"
Mit ne mondjak, ebben van valami. Legalább is egész addig tartom ezt az álláspontomat, amíg valami állat velem is el nem játssza ezt a csúfságot...
Az én homár képeimért erősen fizetnek máshol, abból élek