Skótolajzó nem édekel nem fogok egy kis tartályért némi csőért meg egy vákuumcsapért egy valag lóvét kiadni. Ha már automata akkor Mccoi kellene, az az igazi megoldás hosszú távra.
Nincs olyan nagy ellentmondás ha értelmezed amit leírtam.
A zsírosakból még nem próbáltam olyat amit akármilyen finoman fújva a láncomra ne b@szta volna össze a felnit a motor hátulját feldobozolva meg az összes dobozt grátiszként.
Száraz sprayk nagyon jók ebből a szempontból, de heti 5x megázva (mivel nálam a motor az alapértelmezett közlekedési eszköz) a lánc rozsdásodás elleni védelme hogy is mondjam. Nem kielégítő.
Erre írtam hogy elegem van a spraykből.
akkor nekem jó a száraz, mert ahogy észrevettem jelentősen visszaesett ( és nem is fog változni ) a motorhasználatom. Tulajdonképpen hobbimotoros lettem, ilyen havi 1-2 körrel.
würt pöppet drága, valvoline 2e Ft jobb helyeken és nincs ilyen baj! A fékport többet törölgetem a felniről mint a láncsprayt! Egyszer szüksaégböl vettem castrolt, naponta felnitisztitás és hasonlók... a valvoline esetében 3-4fujás után lánctisztitás, és évente kb 2szer elsö fogaskerékre ránézek... a felnit aránylag gyakran áttörlöm lidlös w5ös alkoholos törlökendövel a fékpor miatt, és mindig tiszta, láncspray minimális mennyiségben van rajta és az is könnyen lejön!
Na ezt kipróbálom
Kiváncsi leszek rá hogy működik-e
Nekem MOL-os arany flakonos teflonos láncsprém van, de az is taknyol elég keményen
Az első lánckeréknél késsel lehet kaparni, pedig a belső oldalról fújom, hogy a centrifugális erő bedolgozza és ne verje magából ki egyből.
Próbáljátok meg ezt a módszert, sokkal-sokkal kevesebb babra meló lesz utána vele!
Annyi a lényeg hogy én az alul futó láncot felülről fújom be igy a lengővilla közeli része lesz olajos és nem veri le magáról az összeset
Holnap mennénk Lillafüred felé motorozni az lenne a kérdésem h Lillafüred Hollóstető Bükkszentkereszt Mexikóvölgy felé milyenek az útviszonyok?
Vagy esetleg a Lillafüred környékén valami jó kis kanyargós útvonalat tudnátok ajánlani? Esetleg némi látnivalóval!
Köszönöm!
Biztos ki fogom próbálni valamelyiket! Mos t hirtelen meg nem mondom nekem milyen van, haveromtól kaptam, ő az SV-jét kenegeti ilyennel mint amit adott, de nekem nem igazán vált be...
Kösz a tippet!
Az szép lány mennyiért állt közétek?
http://www.sportmotor.hu/motor...
A zsírosakból még nem próbáltam olyat amit akármilyen finoman fújva a láncomra ne b@szta volna össze a felnit a motor hátulját feldobozolva meg az összes dobozt grátiszként.
Száraz sprayk nagyon jók ebből a szempontból, de heti 5x megázva (mivel nálam a motor az alapértelmezett közlekedési eszköz) a lánc rozsdásodás elleni védelme hogy is mondjam. Nem kielégítő.
Erre írtam hogy elegem van a spraykből.
Mert ha jól emlékszem már nem a fonoda udvarban dolgozik...
Kiváncsi leszek rá hogy működik-e
Nekem MOL-os arany flakonos teflonos láncsprém van, de az is taknyol elég keményen
Az első lánckeréknél késsel lehet kaparni, pedig a belső oldalról fújom, hogy a centrifugális erő bedolgozza és ne verje magából ki egyből.
Próbáljátok meg ezt a módszert, sokkal-sokkal kevesebb babra meló lesz utána vele!
Annyi a lényeg hogy én az alul futó láncot felülről fújom be igy a lengővilla közeli része lesz olajos és nem veri le magáról az összeset
Holnap mennénk Lillafüred felé motorozni az lenne a kérdésem h Lillafüred Hollóstető Bükkszentkereszt Mexikóvölgy felé milyenek az útviszonyok?
Vagy esetleg a Lillafüred környékén valami jó kis kanyargós útvonalat tudnátok ajánlani? Esetleg némi látnivalóval!
Köszönöm!
Kösz a tippet!