Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A névmemóriám szar , de az arcok rögtön megragadnak
köszi a kisegítést!
Ti nem aprózzátok el!
Az élet minden percét megörökititek!
tanya? nincs valami pontos cím?Majd érdeklődök a haveroktól..
Majdnem jól emléxel. . Papp Zoli a mester neve, a szám amit megadtál helyes, és, hogy megismerd, ha becsöngetsz hozzá.
elvileg tiszaújnak valami külterülete( talán tanya? ) takáts tamás is lesz 10 től kezdünk mi. ilyen bulizós zenét fogunk most játszani , hobo, pmobil stb.. de még nem 100%os az infó
Tud valaki Motul 5100 4T 10W-50 olajat?
Ha igen mennyiért?
Kéne 5 liter a jövő héten
ok,már várom...
nem tudom, majd beírom ide !
Edelényben van egy srác ha jól emlékszem Zsoltnak hívják Tel:06707760185
Nála vannak jó állapotú használt gumik és helyben cseréli is őket.
Sziasztok! Valaki tudna nekem infot mondani arról, hogy Kazincbarcika és környékén hol van olyan gumis, ahol foglalkoznak motorgumi szereléssel? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem 11,88literrel lett tele 255km után ebből ugye kb 180volt a Bükk... tempót láttad, asszem ez korrekt
Van ez így. Én tegnapelőtt, még a Bükki motorozás előtt voltam egy próbakörön a Lyukói úton, visszafelé éppen begurultam a benzinkútr, kb másfél km 2-3 hengerezés után, már álló motorral. Volt malac...
Én kimentem kb 4literrel erdőzni tegnap haverokkal...erdő közepén elmondtam egy miatyánkot, aztán áttekertem tartalékra. Hazahozott!
Mit tagadjuk, meglepett, de aztán kiderült, hogy 160 km-re ment el aza kb 10,5 liter, ami aznap elment, az meg úgy nem is rossz...
Szia!

Van egy jó szerelő ismerősöm, ő a Yamaha szervízben dolgozott míg üzemelt. Most otthon dolgozik. Putnoki Zoltán a neve. vfrzoli@hotmail.com ezen az e-mail címen elérheted. Olcsón és jól dolgozik. Remélem segítettem.

Üdvözlettel: Gábor.
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy Miskolcon melyik szervizbe lehetne vinni a gépem egy karbiszinkronra, mármint olyan szervizre gondolok ahol tisztességesen megcsinálják, és árba is korrektek.
Köszönöm előre is a segítséget!
Legyél egy kis türelemmel. Lessz az még olcsóbb is.
Bár úgy lenne dübörög a gazdaság
Mit jár a szád,fél nap alatt összeszedet rá a lét
350-et nem adok egy 125-ösért, mert asszem ő annyiért árulja, valamelyik nap beszéltünk telefonon. A tuaregről meg nem tudom mit mondani...még pörög az agyam, hogy mit is kéne...majd alakul valahogy...kezd egyre jobban húzni a szívem valami viszonylag könnyű enduro felé, pl dt125. Főleg a mai erdőzés után...köszi, hogy gondoltál rám!
érthető a kérdés
és a válasz 1 oda 1 vissza
7 literes a tankom és a kecske is szereti a hasát pláne ha csavarom a szarvát!
és csavartam neki
Na azért te se panaszkodhatsz! Tegnap lefelé neked is spórolós lett, hogy nehogy meglepetés érjen! :D
Hány tankból sikerült?
Bükk ma maghódítva Eger oda - vissza
na az fasza mert épp tegnap gangoltam arra csutka gázzal
édes faszom na az fasza ha lekapott