elvileg tiszaújnak valami külterülete( talán tanya? ) takáts tamás is lesz 10 től kezdünk mi. ilyen bulizós zenét fogunk most játszani , hobo, pmobil stb.. de még nem 100%os az infó
Sziasztok! Valaki tudna nekem infot mondani arról, hogy Kazincbarcika és környékén hol van olyan gumis, ahol foglalkoznak motorgumi szereléssel? Válaszotokat előre is köszönöm!
Van ez így. Én tegnapelőtt, még a Bükki motorozás előtt voltam egy próbakörön a Lyukói úton, visszafelé éppen begurultam a benzinkútr, kb másfél km 2-3 hengerezés után, már álló motorral. Volt malac...
Van egy jó szerelő ismerősöm, ő a Yamaha szervízben dolgozott míg üzemelt. Most otthon dolgozik. Putnoki Zoltán a neve. vfrzoli@hotmail.com ezen az e-mail címen elérheted. Olcsón és jól dolgozik. Remélem segítettem.
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy Miskolcon melyik szervizbe lehetne vinni a gépem egy karbiszinkronra, mármint olyan szervizre gondolok ahol tisztességesen megcsinálják, és árba is korrektek.
Köszönöm előre is a segítséget!
350-et nem adok egy 125-ösért, mert asszem ő annyiért árulja, valamelyik nap beszéltünk telefonon. A tuaregről meg nem tudom mit mondani...még pörög az agyam, hogy mit is kéne...majd alakul valahogy...kezd egyre jobban húzni a szívem valami viszonylag könnyű enduro felé, pl dt125. Főleg a mai erdőzés után...köszi, hogy gondoltál rám!
köszi a kisegítést!