Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valvoline white synthetic, vagy würt száraz láncspray! Nekem ez vált be!
Nem hangzik rosszul!
És a láncspraytől már nekem is fel áll a szőr a hátamon mert tök mind1 mennyit várok vele, ha napokat áll fújás után akkor is össze dzsuváz mindent amit csak tud!
Na látod az könnyen meglehet!
Előző életemben paparazzi voltam biztos
Észre se vettem, hogy titkon ilyen sok képet csináltál!
Szép estét mindenkinek.
Ma sikerült egy elég jót gurulni, az éven ez volt az első komolynak nevezhető
Node amiért írok. Egy ideje próbálgatom a DID láncok dobozának a hátulján feltüntetett kenési módszert és basszus, bevált. Aztat írja a kiciszááága ember hogy cseppentsél rá 85W-90-es váltóolajat. Mármint minden egyes O gyűrűre meg a láncszemek görgőire is. Nem kell szok, kici elég. A kosz amit a lánc összeszed kicsúszik a láncszemek szélére, ronggyal le lehet törölni (vagy a kisfogaskeréknél leverődik,időnként amúgy se árt itt pucolni). A gyűrűk meg a görgők olajosak maradnak 4-500km múlva is. Le nem verődik, csak ha ész nélkül van rá folyatva az olaj. pici cseppeket rátéve semmi nem látszik se a felnin se a motor farán se a dobozokon. Igaz kicsit pepecs meló, nagyjából 5-10 perc elmegy vele és emelő vagy középkonzol nem árt hozzá. Láncsprayktől már herótom van. A zsíros leverődik-koszol-taknyol össze mindent, undorító. A márka tök mindegy ahogy az is hogy hidegen-melegen, fekete kakast áldozva denevér vérével keményítve fújja fel az ember két perc vagy egy hét kivárással. A száraz jó csak mindennapi használatban minden egyes eső után fújkálni kellene hogy ne rozsdáljon a lánc. Hétvégi örömmotorokra kiváló.
A mai kis motorozás a Mátrába
Jó volt a tempó, jó buli volt!
A mai kis motorozás a Mátrába
Jó volt a tempó, jó buli volt!
Köszi,keresni fogom.
Még bizonytalan a pontos indulás, de vasárnapra tervbe van Pálháza-kőkapu; ha látod az XT-t a csajos GSével karöltve azok mi leszünk ;) ha úgy alakul csatlakozunk egy darabig!
sajna az nincs
Kemény vagy csoki!
Ott leszek.
Az a baj hogy a cimbik akikkel mennék csak 2 környékén érnek rá...addig itthon dekkolok...várom a csodát! Akkor maradjunk a vasárnapban!
Túltárgyaltuk, jelentkezem. De, ha dél környékén már erre volnátok, esetleg összefuthatunk valahol. Meglátom, hogy állok majd, délelőtt még lesz egy kanyarom teherautóval...
Dobsinára sajnos most nincsen keret,csak itt helyben mozgunk egy kicsit,meg még nincs felrakva az uj gumi ugyhogy nem is merek messzire menni....Vasárnap szólj ha jössz...ott leszek valahol a környéken...egy kv-ra a vendégem vagy....
Ma akartalak hívni, Elivel már beszéltem is telefonon. Du fél 2-kor indulunk Dobsinára. Időzítsetek így, és csatlakozzatok a csapathoz!

Vasárnap meg én megyek a Mátrába. Annyi ideje ígérgetem, ne legyek már hangember.
Hi Főnököm!Holnap lehet megyünk felétek....
Ma koptattam ezt is, azt is. A motor jobban tetszett. Sajnálatos, hogy pont itt, a kertek alatt történt az első halálos motorosbaleset, amiről az idén tudomást szerzek. Könnyű legyen neki a föld...
Igen sajnos ez igaz. Ráadásul elég sok az ismerős azon a részen motorosok közt (meg teherautósok közt is).
"KICSI", "DATY",RGV...
Szia!

Az már megszünt. A tulajdonos tavaj elhalálozott. De az ottani szerelő Zoli otthon dolgozik. A vfrzoli@hotmail.com e-mail címen elérheted. Remélem segítettem vele.

Üdvözlettel: Gábor.
Folyamatosan hullunk...... sajnos bármennyire is szeretnénk nem tudunk tenni ellene
Sokan vagyunk sok felfogással és még ha tök szabályosan is megyünk akkor is megtörténhet mert sajnos nem csak mi közlekedünk, hanem velünk egyszerre mások is és a közlekedési morál és az utak minősége csak növeli ezeket az eseteket

Hihetetlen mennyire bunkók és türelmetlenek a magyar közlekedők...... dugó van a hungárián/kerepesin álok a sorba csorgok előre vki sávot vált indexel-beengedem a mögötte lévő meg ledudálja, hogy siess már Percenkét hallok dudálni vkit a pesti forgalomba meg anyázni Nemcsoda, hogy hullunk mikor tele vagyunk parasztokkal meg kis királyokkal akiknek szabad mindent.

Kajak mondom németbe 2x ennyi autó van mert mindenki azzal jár mindehova meg bicajjal de ott negyed ennyi dudálást nem hallok meg fele ennyire nem kell koncentrálnom a forgalomra, hogy mikor ki fog faszságot csinálni és korrigáljam ki, nehogy csattanjak miatta.

Most kezdődik a nyár és biztos vagyok benne egyre több ilyen hír lesz, de ne legyen igazam. Át kellene formálni az egész közlekedést, az oktatástól elkezdve