Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, én is csak a motoros haverok miatt vagyok, elég hamar összelehet szedni a brigádot ha van valami.
Meg ugye ott az oldal amit már nem hagyok veszendőbe menni, ha már igy kinőtte magát.
De azért a Fácse annyiba jó, hogy mielőtt nem volt nem ismertem ennyi jó embert
De MSN-en már nagyon rég voltam én is
A témához hozzábüfögve!
Én gondolkodtam már rajta sokszor, hogy törlöm magam róla, de nálam is az a probléma, hogy sok pöcsköszörűvel csak ott tudok beszélni!
A jó öreg MSN már lassan kihal teljesen...
Láttam már régebben is, csak mondom KIEZTEEEEEE? aztán vmelyik nap eljutottam odáig, hogy megkérdezem az egyetlen közös ismerősünket, Lacit, hogy ki ez a nóném? van egy csomó felkérésem, meg ilyen szántói afro magyarok, de megválogatom az ismerőseimet
a normális ember nem kerül ki a napiszarra.. az nem érdekel senkit. csak a gyökerek meg emós buzik. tán félsz valamitől homár herold ?
Igen.
Közösségi portál okés...arról szól, hogy a sok hülye gyerek kiír mindent magáról, képeket tesz fel. Aztán a napiszaron látja magát kicicomázva vagy csodálkozik., hogy honnan tudják a címét, telszámát, e-mailcímét kutyafaszát is róla.......................

Akinek ez kell hajrá. Fent vagyok énis mert sok ismerőssel csak így tudok beszélni vagy informálódni, de képeket, infókat nem teszek ki magamról és a nevem sem az. Az ismerőseim meg nem köpnek senkinek csak akinek lehet De már egy ideje bevagy jelölve kötsög gyerek, jó, hogy észre vetted
Nem is tudtam, hogy bújkálsz fészen! Lacitól kérdeztem meg, hogy ki az a **** ***** ?
Ha már ott jársz, hozhatsz vagy 2 szál nádudvari kolbászt....az fasza féle
Ez Magyarország....
Itt nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás folyik.
én tulajdonképpen azért is megyek mert megyek megnézni egy kocsit nádudvarra, aztán gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal
Nem megyek sztem. Egyáltalánnem. Nemmotorral nemfasza!
oszt mír? mikor méc ki?
Aaaakkor én meg nem.
szo szo szo szombatt
Miazhogynincsenindexhééé
horogra akadtál
Maradhat kevés levegő a rendszer legfelső pontján a főfékhenger, és a tömlő találkozásánál is. A másik: A munkahengeren levő légtelenítőre műanyagcsöcet húzok, belelógatom fékolajba, majd '
1. légtelenítőt kinyitom.
2. fékkart behúzom.
3. légtelenítőt zárom.
4. fékkart kiengedem.
De amikor már alul nem jön levegő, lezárom, majd felül a csatlakozást nagyon kicsit meglazítom és fékkart behúzva megnézem ott nem jön-e ki levegő, csak olaj ?
Majd lezárom.
Valahogy sejtettem. Nem baj,köszi a lehetőséget
igen teljesen jol
Nem ilyen!
Jól légtelenítetted?
Akkor ennyi.
ja rendessen le lett légtelenitve levette a fék nyerget is meg nyomkodta a munkahengert nem szor faszén jár zsir uj olaj van benne a csövén meg nem látom az öregedésnek nyomát