Na ja, én is csak a motoros haverok miatt vagyok, elég hamar összelehet szedni a brigádot ha van valami.
Meg ugye ott az oldal amit már nem hagyok veszendőbe menni, ha már igy kinőtte magát.
De azért a Fácse annyiba jó, hogy mielőtt nem volt nem ismertem ennyi jó embert
De MSN-en már nagyon rég voltam én is
A témához hozzábüfögve!
Én gondolkodtam már rajta sokszor, hogy törlöm magam róla, de nálam is az a probléma, hogy sok pöcsköszörűvel csak ott tudok beszélni!
A jó öreg MSN már lassan kihal teljesen...
Láttam már régebben is, csak mondom KIEZTEEEEEE? aztán vmelyik nap eljutottam odáig, hogy megkérdezem az egyetlen közös ismerősünket, Lacit, hogy ki ez a nóném? van egy csomó felkérésem, meg ilyen szántói afro magyarok, de megválogatom az ismerőseimet
Igen.
Közösségi portál okés...arról szól, hogy a sok hülye gyerek kiír mindent magáról, képeket tesz fel. Aztán a napiszaron látja magát kicicomázva vagy csodálkozik., hogy honnan tudják a címét, telszámát, e-mailcímét kutyafaszát is róla.......................
Akinek ez kell hajrá. Fent vagyok énis mert sok ismerőssel csak így tudok beszélni vagy informálódni, de képeket, infókat nem teszek ki magamról és a nevem sem az. Az ismerőseim meg nem köpnek senkinek csak akinek lehet De már egy ideje bevagy jelölve kötsög gyerek, jó, hogy észre vetted
Maradhat kevés levegő a rendszer legfelső pontján a főfékhenger, és a tömlő találkozásánál is. A másik: A munkahengeren levő légtelenítőre műanyagcsöcet húzok, belelógatom fékolajba, majd '
1. légtelenítőt kinyitom.
2. fékkart behúzom.
3. légtelenítőt zárom.
4. fékkart kiengedem.
De amikor már alul nem jön levegő, lezárom, majd felül a csatlakozást nagyon kicsit meglazítom és fékkart behúzva megnézem ott nem jön-e ki levegő, csak olaj ?
Majd lezárom.
ja rendessen le lett légtelenitve levette a fék nyerget is meg nyomkodta a munkahengert nem szor faszén jár zsir uj olaj van benne a csövén meg nem látom az öregedésnek nyomát
Meg ugye ott az oldal amit már nem hagyok veszendőbe menni, ha már igy kinőtte magát.
De azért a Fácse annyiba jó, hogy mielőtt nem volt nem ismertem ennyi jó embert
De MSN-en már nagyon rég voltam én is