Egyelőre marad a Zemplén. No meg az a ******* suzukis, aki behúzgálta rám a kormányt, hogy ne tudjam megelőzni, majd mikor előztem volna lepadlózta a kocsit és mentünk egymás mellett de a következő kanyar kigyorsításánál meg volt és nem ért utol
Nem olcsó, de ezt nem is írtam. Ha annyira olcsó láncolajzót akarsz vegyél egy olcsó fékolajtartályt, némi csövet egy pici csapot (amivel elzárod az olajat ha megállsz) és kész az olcsó láncolajzó. A végét kialakíthatod orvosi fecskendőre való tűből (a vastagságával szabályozhatod az olaj folyását) vagy más kreatív módon. A kisfogaskerékhez be tudod fogatni. Jó sűrű olajjal (váltóolaj) feltöltöd és örülsz neki milyen olcsón megúsztad.
Ha meg már drága megoldásra fussa akkor a jobbat kell venni (nem gáz hogy elektronikus, nem keni túl a láncot városban és tuti kenést biztosít esőben is)
Mikrochip vezérlésű pici elektromos olajpumpával csinálja azt mint a skótolajzó. Csak jobban. Sebesség és esőprogram meg a tököm tudja még mi minden. Pöpec a cucc. Google a barátod.
Még előtted az élet, kolléga. Nekem, lehet, hogy már csak pár alkalom lesz, hogy lássam, te meg még meg is unhatod a későbbiekben. Brekinek is forgathatja a kést ez a pár kép rendesen a szívében, ő is nagyon rég készül ki ide...
No, de majd Stós...
Ide nekem is el kell jutnom! Én meg a semmi közepén találkoztam Brekiékkel tegnap. Nem ismertek meg, de kapcsoltam és leszólítottam, úgyhogy sikerült váltani pár szót. Egyre több névhez párosul már arc is
Ha meg már drága megoldásra fussa akkor a jobbat kell venni (nem gáz hogy elektronikus, nem keni túl a láncot városban és tuti kenést biztosít esőben is)
Srácok odaadják majd neked bent mivel szabin leszek.
No, de majd Stós...