Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük MSE

Még valaki egyéb megosztani valót

Vasárnap van vkinek kedve motorolni Gönc- Pálháza-S.újhely-Kisvárda-Gönc? Ha nem, leszarom egyébként mert egyedül is kemény vagyok
Ma reggelre rémálmom volt. Motoroztam, letértem az útról, de nem lett bajom...viszont végignéztem ahogy porig ég a motorom
Chuck Norris le tudja támasztani az oldalkocsis motort ( nagyon szar ? )
Szevasztok.tudja valaki h vegulis kinyitott e a miskolci yamaha szerviz a Tescoval szembe?
kösz
Én 3 évig tanultam a 101.-ben, utána jött az 5. év szakma gyakorlat ,majd minősített és mester vizsga....Lehúztam benne 5 évet és most a sógoromnál melózok
Haver most mondta hogy a Deákban van a gyak.
Ő most indult a tanfolyamon, de mondta hogy még nem hegesztenek csak oktatás van.
Fasza! jól felszerelt, jó tanárokkal. PErsze szakonként ez változhat.
Jó tudni, le vagyok maradva!
Mind a 2 egy NAGY RAKÁS SZ..R. Rider amit szerez az tuti vagy a würth-ös az pöpec..
Egész véletlen nincs sürgibe egy jobb első indexed a polcon?
NEm érdekelnek ilyen kütyük, használják a divatolók meg a kütyümániások
Repsol moto chain van nekem is...hát figyu...elmegy
Legközelebb vmi ipone-t veszek azt mondják az jobb.
Lefújom hagyom 2 órát állni aztán megyek vele vagy motorolás után fújom le..nem nagyon fröcsköl de azért van mit lemosnom ha mosás van...
REPSOL Moto Chain láncsprayről vélemény?
Nah, akkor jó, nem sz*rt vittem iphone nem érdekel?
Egyik ment faternak másik tesómnak.
De jó azt mondják.
Dolgozz paraszt, azért van a két kezed, nem hadonászni meg integetni. Hétvégén otthon leszek kicsit motorolok asszem, mert szerdán megyek ki megint és egy darabig nem leszek.
Inkább gyere majd a barackosba melózni, ott több hasznodat venném bicskát használod? nem a fonnyadtat a lábad közt, hanem ami tőlem van
Színt hozok a topicba mi! Itt vagyok én néha napján csak olvasgatok meg nézelődök. De nem nagyon szólok bele a levesbe.....csak ha nagyon muszáj
Mikor már a sok gyík kezd elszabadulni, meg nagyon menőnek érzi magát akkor kell közéjük vágni karikás ostorral és rögön tudják hol a helyük. Van itt valami M ekk mester ..sokat kontárkodik meg nagy a pofája.....kis eligazítást majd tartok neki is
Ejj a rasszista fajtádat!
Ők is embertársaid ..igaz koszosak, büdösek, feszt kötekednek, lopnak, csalnak, betörnek, rabolnak,ingyen élnek, pusztítanak, leélnek mindent egyszóval csótány büdös pondró népség és még buták is meg műveletlenek............de ez elég oka arra, hogy ellenszenvet érezz irántuk Nem értem mi velük a bajod?
És milyen?
Nincs tele orkkal?
szerintem a MITISZK be lesz ugye? Én is jártam oda !
Faza moped az tény élménymotor a javából!
De jó, hogy visszatértél fórumra! Pár napja elég kihalt volt, most megint él
Kezdem megérteni lassan..... ccm-be szinte nincs eltérés, csupán az össztömeg (váz-segédváz anyaga, önindítóhiánya egyebek) karbi és furat/löket variálás.
Szal a 625 és a 660 könnyebb kicsit és vadabb valamivel, ami már elég ahhoz, hogy könnyebben feljöjjön kerékre és megadja azt a húúúúbazzzeg érzést
Munkaügyiben akarom majd csinálni, ha lehet többet is megcsinálok.
De az AWI-t mindenképpen mert az nagyon tetszik.
Onnan meg ha jól tudom az Andrássyba lesz az oktatás, szóval nem tudom hogy mit tanitanak ott meg és mit nem.Majd még megérdeklődöm.
Egyre több barátom akarja megcsinálni úgyhogy remélem kitudunk menni igy baráti körrel és ott is együtt maradni.Mert már van egy pár haverom kint is.Majd kiderül.
Csak induljon tanfolyam
Mert nálunk itt Edelényben most indult márciusban, lehet az éven már nem indul mégegy, ezért át kell jelentkeznem Miskolcra mert itt nagyobb az esély.
Miskolcon azt mondta a nő akivel beszéltem hogyha megvan a 15-20 fő akkor azonnal indul.Hát nagyon nagyon remélem hogy összejön
Miért dobja ki nekem az oldalra való bejelentkezéskor a 3-5 oldallal korábbi oldalt és nem az aktuálist ?
Mármint Debrecenbe természetesen Kunmadarat nem szeretem nem kifejezetten a motoros találkozóról szól, inkább sebesség- buli fanta