Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

labanc bifor áfter
CRM bifor áfter
saját bifor áfter
simson bifor after :
nem kell ehez nagy tanács, gyujtást szépen rendbe lehet tenni kicsi pénzből és az a tuti
ha már Simson épitésre adnám a fejem, tuti egy Schwalbe lenne leültetve, valami 17-es felnikkel elöl akkora tárcsával, mint egy nagypizza, valamint egy 184-es pitbike blokk bele!
A tiéd király volt bakker az a kék hajó-l emlékszem

Ezzel már nem agyalok, oda passzolom faternak szenvedjen meg mókoljon vele én hozzá nem nyúlok már....

Veszek vmi 40 ért és lassan én is megbütykölöm faszára, majd kérek a nagy májsztótól tanácsot aki nek vmi mustárja van a gönci barack hazájában semmi extra nem kell rá majd.2 kerék, blokk kormány, tank ,ülés, első-hátsó világítás oszt cső.
Csak induljon be mindig ne kelljen rugdosni halálra meg tologatni és ne potyogjon szét. meg világítson, hogy ha jövök haza este a Hernádról ne zavarjam meg a vadakat a kukoricásba
a léptetővillát amugy meg lehet hegeszteni, én már csináltam olyat. ha itthon leszel és hiányzik a gép, feldöcögsz kettőbe és meghekkeéljük
valamit nemjól csinálsz. 100 ból gyönyörű szimit lehet összehozni. emlékszel az enyémre? na a mostani se lesz kutya
ja lehet valami katyvasz van és szar az egész .

mindenesetre szobadísznek nem utolsó!
r ó z s a s z í n
Én meg kinyírtam az enyémet.
Lerúgtam a válltókart meg a lábtartót= eltört a léptető villa folyton 2-ben van

Gyújtás baszakodott hol volt hol nem, mint a mesében
Én meg adtam neki.
Kajak ráköltöttem már annyit, hogy 100 felett vagyok már vele és sehol nincs az a SZAR!
De kellene egy horgászni kimenős, boltba járós kis 50 ccm-es gép ami rúgásra indul és magabiztosan pöfög-röfög. De kajak veszek 40 ért egy simsont és megbaszom csupaszon a száját
Ehhez aztat szólom, hogy a srác beleölt vagy félmillát, épiti már vagy egy éve, és szerintem szar lett, mostmeg eladja. háp
Sziasztok! Június végén rendezvényt szervezünk Domoszlón! Leginkább enduró, quad találkozó, de mindenkit szeretettel várunk!
Részletek: www.matraterepmotor.webnode.hu
ja vettem egy simsont. építek belőle egy igényes kis boltbajárós masinát.
mit szólsz ehhez ?
Ezis egy kibaszott marslakó.
Még kijjebb
A netes kötésnél is azonnal érvényes, ha kinyomtatod az ajánlati igazolót és azt magadnál tartod.
te ki vagy?
sikeresen levizsgázott a gépmotorkerékpárom ami nem is az enyém!
Tavaly besétáltam a KnH-ba,a srác felment netriskre,és ott kötötte meg. Azért is akarok besétálni,hogy a megkötés után egyből érvényes legyen a biztosítás,és ne 2 hét múlva,miután a csekk jön Az se mindegy,hogy mikortól lesz érvényes a cucc. Helyszínen ad egy csekket,spuri a postára,bizonylattal vissza és ennyi. Ad egy papírt,hogy érvényes a cucc.
Wabard-ról meg semmit sem tudok.
Netrisk kalkulátor szerint jelenleg ezek jöhetnének szóba:
Minek ehhez egy lépést is menni? Azt ugye tudod, ha ott kötöd meg akkor nem annyiba kerül mint amit a neten kiszámolsz? Egyébként UNION vagy ha jól emlékszem a Wabard-nak volt még jó ára.
Ha te mondod