Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leeeemaraadt
Ez kő,Benkő! Egy jobbos kéne,mert elhagytam a nagy sietségben.
Szerintem az a baja,hogy rossz
Légtelenítsd rendesen,nézd meg a munkahengereket is,hátha szorul,a gumicsöveket is lecserélheted,ha rossz állapotúak,meg az olajat se árt cserélni benne időnként.
üdv mindenkinek
olyan problémám lenne hogy vásároltam egy honda cg 125 2006 os évjáratú motort és az elsö féke nem volt valami jo olyan volt ha be huztam nem keményedett hanem olyan nyulos volt azt hittem levegés lelégtelenitettem most már jobb de még mindig nem kemény azt szeretném kérdezni hogy mitöl lehet ez válaszotok köszönöm
Ilyen pixelesek? Igazából 1 darab kellene. Na rakok fel egy minőséggi képet,és meglátod,mi kéne,ha vóna.
41-es.
Ha megnyúlt az alsószárad a szimeringfészeknél, akkor lépten nyomon elfossa magát neked, és, ha ezt nem a legjobb pillanatban teszi,annak csúnya vége lehet. Nem elboltolni akarom a cuccot, nekem csak foglalja a helyet. Egyben nem is ajánlanám, mert nem biztonságos, de, ha az alsó szárakat át tudnátok műteni a tiédbe, azzal jól járhatnál.
Ööööö teleszkóp mindenképp marad most! Még ha a végén az is lesz belőle, h annak van baja, akkor is jobban megéri egy évben mondjuk négy új szimering...
Nekem megmaradt egy teló a kék motorból. Nem volt egy megbízható darab, de, ha netán 39-es becsúszószárad van, akkor használható volna neked, mert annak nincs olyan kínja, mint a tiédnek...
Azt nem tudom, egyelőre még semmit nem csináltam vele, időm sem volt igazán rá. Maaaajd egyszercsak
Ilyenek! De mind a 4 kellene?
Az milyenaz? Van píkcsöröd? Pózolhatsz is mellette De el ne fújjon közben a szél,ha már te voltál a legkisebb és legvékonykább

(Nekem kissé szögletes volt,később rakok képet)
Örülök, hogy jól érezted magad. Motorodból mikorra lesz valami?
Hát, ehhez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni,ahogy mondod, de való igaz, az ideális súly túlvégén több, és nagyobb bajok vannak.
Meg még mennyi mással az egészségügyben...
jaaaaaaajjj Zolibácsi Ezt a témát hagyjuk inkább, majd esetleg személyesen...
Nagyon jó volt egyébként! Jó volt az idő is a társaság is, a SM körök is, nagyon ügyesek a sárcok, tetszettek a gyönyörűszép régi motorok is, az a hangzavar pedig, ami ott a rajtnál volt.... Világvége! Csak vigyorogni lehetett!
Örülök neki! Herótom van nekem is az ilyen felesleges orvosi vizsgálatoktól, kísérletezésektől!
Ha semmi baja nincs, akkor nincs neki, kisebb az átlagnál és kész. Én is világéletemben legkisebb, legsoványabb voltam suliban, mégis élek még, csúfolásokon kívül semmi bajom nem volt belőle. Inkább foglalkoznának a másik véglettel, mert sztem még mindig az nagyobb probléma.
Amúgy,,, milyen volt a Ring? Kár, hogy nem voltatok, nagyon jó hangulat volt, és mindenki, beleértve volt párodat is, azon a véleményen volt, hogy legfőbb ideje volna már lehúzni a rolót a múlt sérelmeinek...
Látod... De van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig lesz bent, mert a párom egy anyatigris, és kikaparja a szemét a lentebb már említett vénk.nak, ha ugyanazon a nyomon indulnak, mint 7 éve...
wáááááááááááááá........... és muszáj ezt?
SV jó? Az van! :)
Szerencsére mi is kerüljük a kórházakat, mostanában dokinál is ritkán fordulok meg, maradjon is így!
mikor?
Hallottam már róla, de lövésem sincs, hogy mi az. Nekem amúgy a gyerkőcökkel semmi különös gond nincs, sose voltak betegesek, én is csak akkor jártam kórházban, ha látogatóba mentem, vagy összetörtem magam, és menni kellett fércelni, vagy gipszelni valamit.
Én 14-15 éves koromban övsömörös voltam...az ügyeletes orvos azt mondta, hogy nincs semmi bajom, mehetek suliba. Jah...nagyim pont nálunk volt, megmondta, hogy ez övsömör lesz, ne menjek sehova. Átmentünk máshova, szintén szartak a fejemre. Felkerestünk egy doktornőt, akit ismerősünk ajánlott (sajnos nem elég korán), aki mondta, hogy nagy baromságot beszélt az ügyeletes doki, mert azért ez nem játék...kigyógyított, nem lett szerencsére semmi maradandó bajom. A végén nem fogadott el semmit, mert "azért tanultam, hogy segítsek másokon". Azóta is hozzá járunk vissza, ha valakinek valami baja van. Na most ez onnan jutott eszembe, hogy saját felelősségre hazahozott engem is anya..mondtam neki, hogy én ide nem fekszek be, az tuti. Sok fekélyes lábú vénasszony közé úgyhogy a májust végigfeküdtem, egy hét 39,5 fokos láz és szenvedés, mert aludni nem nagyon tudtam, aztán nyáron se tudtam semmit se csinálni, mert megemeltem egy ládát a barackosban és azt hittem, hogy besírok, úgy fájt utána mindenem. Szerencsére ez már elmúlt.
Hopsz, kicsit hosszú lett, bocs, nem akarlak untatni titeket, ez csak az én bajom (volt)! Azt kívánom mindenkinek, hogy saját bőrén sose tapasztalja meg, mert nem túl kellemes!
Köszi. Amúgy nem izgulunk,volt már kisebb korában egy ilyen túrája, akkor úgy hoztuk el saját felelősségre, hogy a párom konkrétan levénkurvázta a főorvosnőt, max, megkapja mégegyszer a banyája.