Magyarország Supermoto Open és Superquad Nemzetközi bajnoksága.
A bajnokság célja hogy mind az amatőr mind a profi motorosok, quadosok biztonságos körülmények között megmérettethessék magukat,tanuljanak,fejlődjenek .
Helyszinek:
Május 13 :Gyöngyös-Visonta.
Junius :10 Kecskemét
Julius :Salgótarján Külső pályaudvar
Augusztus :Eger- városi verseny!
Szeptember:Nagykanizsa-városi verseny!
Kategóriák:
Supermoto A-B, superquad, robogó, utcai A-B.(400ccm alatt és felett).
Nevezési dijak:
Supermoto:8000.-
Superquad:8000.-
Robogó :5000.-
Utcai :7000.-
Transzponder napi dija:1000.
Figyelem!Ha valaki nem rendelkezik licenccel azt a nevezéskor válthatja ki(napi licenc) a jogositvány vagy érvényes sportorvosi felmutatásával.
Nevezés,gépátvétel reggel 08.00-tól minden versenyhelyszinen!
További információ: Varga nigger Norbinál:+36-70/ 61 65 120
Előnevezésed a következő mélre küldd:mqse@mqse.hu.
Visonta időterv:
Gépátvétel nevezés:08.00-10.00-ig.
Edzések:10.00-11.30-ig.
Első futamok:12.00-14.00-ig.
Döntő futamok:14.30-16.30-ig.
Eredményhirdetés:17.00.
Az első 3 helyezettet kupával a többieket éremmel,emléklappal dijazzuk.
Futamidök:
Robogó-Utcai:15+2.
Supermoto :15+2.
Superquad :10+2.
Nemtom ezt hogy sikerült összehozni. Sokadszor kenem úgy ahogy írtam de sose kurel össze semmit az olaj. Mondjuk olajcsepp és olajcsepp közt is van különbség. Ha akkorát tettét rá amibe a Barents-tengeren belefúlnak a bébifókák akkor persze hozza a hibát.
Kipróbáltam ezt a láncmegolajozós témát!
Hát nem tudom, de nekem olyan szinten körbevert mindent hogy az nem emberi
Pedig 1-1 cseppet nyomtam a görgőre meg az O gyűrűkre, de körbe verte a kereket, a sárvédőt végig körben belülről, a himbáról meg a központi teló rugójáról folyt az olaj meg az első lánckeréknél is.
Inkább fújom.Mire benzinnel sikerült letakaritanom ebben a dög melegben, azt hittem meggebedek
Ennek esélye sem volt, de tavaly egy BMW lenyomott még a kék motorral, gyerek persze akkor is a hátam mögött volt. Mintha direkt élveznék, hogy a következő generációt veszélyeztetik...
Ismerős szitu. Bármennyire is jól ugrik egy moci, egy jobb csippelt mobilizált rákgyár simán odaver nyomatékrugalmasságban szinte bármilyen mocinak ha nincs rákészülve és utolsó fokozatban próbál előzni.
Hát, tudod, én sem versenyezni készültem, csak szimplán előzni, de, mikor már ott van vagy 80 méterre a szembejövő kocsi, muszáj dűlőre vinni a dolgot...
Nekem úgy 2-3 hete ugrasztgatta egy segglyuk a pirosnál a hófehér Maseratit. Eleinte nem akaródzott a verseny de addig hergelt hogy a Népkerti salakpálya előtt elkentem a száját. A gyalogosátkelőnél lévő lámpa züld volt, ott már volt kb 20 méter előnyöm. A s*ggluk aszitte Ferrarival van. Ugyan túraenduro meg csak 67 ló de 4s körül megvan a 0-100km/h.
Ilyen Passatos meg hasonló kaliberű buzigyerekekkel nem is szoktam versengeni. Minek.
Tárkányban valami búcsú, vagy mi a fasz volt ott, a tónál. A Bükk fasza volt, nem volt nagy forgalom. A Gixxert egyre jobban sikerál beálligatni, ma már a gyerekkel levő kanyarban le is ment a majrécsík. Pedig kurvára nem kockáztattam, csak egyre könnyebben lehet szép íven menni vele.
Szeva Májsztó! Nekem, amint említettem, egyik fiammal volt ma egy Aggtelek, a másikkal meg egy Felsőtárkány. A Herregréti pózerkanyarban oda, vissza fényképeztek valami túristák. (legalábbis remélem, a hosszú vöröshajú csajszi nem a kék fénytől volt )
Velem tegnap genyózott egy buzi audis csákó, leelőzök egy kocsisort, hát ez a paraszt volt benne a legelső. A kocsikat feltartotta, de, mikor meglátott maga mellett, mindjárt odabaszott a gáznak. Mentem mellette egy ideig 6.-ban, de a szembejövő autó egyre közeledett, úgy, hogy 5. ,eltűztem mellette, aztán megmutattam, melyik a leghosszabb ujjam, meg magam mögé mutattam, hogy ne akkor kóstolgasson a faszfej, amikor a kisebbik fiam ott lapít mögöttem. Vette a lapot, Barcikán lámpánál utolért, de nem emberkedett...
A bajnokság célja hogy mind az amatőr mind a profi motorosok, quadosok biztonságos körülmények között megmérettethessék magukat,tanuljanak,fejlődjenek .
Helyszinek:
Május 13 :Gyöngyös-Visonta.
Junius :10 Kecskemét
Julius :Salgótarján Külső pályaudvar
Augusztus :Eger- városi verseny!
Szeptember:Nagykanizsa-városi verseny!
Kategóriák:
Supermoto A-B, superquad, robogó, utcai A-B.(400ccm alatt és felett).
Nevezési dijak:
Supermoto:8000.-
Superquad:8000.-
Robogó :5000.-
Utcai :7000.-
Transzponder napi dija:1000.
Figyelem!Ha valaki nem rendelkezik licenccel azt a nevezéskor válthatja ki(napi licenc) a jogositvány vagy érvényes sportorvosi felmutatásával.
Nevezés,gépátvétel reggel 08.00-tól minden versenyhelyszinen!
További információ: Varga nigger Norbinál:+36-70/ 61 65 120
Előnevezésed a következő mélre küldd:mqse@mqse.hu.
Visonta időterv:
Gépátvétel nevezés:08.00-10.00-ig.
Edzések:10.00-11.30-ig.
Első futamok:12.00-14.00-ig.
Döntő futamok:14.30-16.30-ig.
Eredményhirdetés:17.00.
Az első 3 helyezettet kupával a többieket éremmel,emléklappal dijazzuk.
Futamidök:
Robogó-Utcai:15+2.
Supermoto :15+2.
Superquad :10+2.