Benzinre gyűjtesz, lassan ingyen adják. Kár, hogy nem tudtál itt lenni. Lett volna sikered a sok kutyaütő között. Engem is itt húztak veled egész este.
Látom jó hangulat volt a szalcsipörgetésen Sajnálom, hogy nem tudtam menni, a munka most előrébb való volt, hogy a köv. Tátrázásra legyen mit megitatni a Tűzmadárral
Humor: jön a cigány segíteni...
Mercedes megy az országúton, egyszer csak defektet kap. Kiszáll a tulajdonos, és nekiáll a kerék levételének. Egyszer csak megáll mellette egy BMW, és kiszól belőle a cigány:
- Hátte mit csinálsz?
- Veszem le a kereket.
A cigány rögvest kiszáll a kocsiból, beveri az oldalsó szélvédőt és azt mondja:
- Jó, akkor én viszem a rádiót.
Néz be Renk Csabihoz a Búza téren nála szoktak lenni mindenféle gépek. Kálban is van egy fickó ő kifejezetten olaszból hordott be mocikat kicsiket, nagyokat bár már régen voltam ott.
apróbetűs rész: az emberke bömbivel jött és nem hiszem, hogy míílyszegínységben él. Na de hosszú még a nyár, gyűjtögetek még, aztán majd alakul valahogy..
Az enyém is a Grandésoktól van!
És még így is hogy nekik volt némi hasznuk rajta megvétel+papírozás együtt legalább egy 100-sal kevesebb volt mintha itthonit vettem volna...
10 ezer ennyit oszt-szoroz? te tudod...de én örülnék hogy egyáltalán elvinnék ennyiért a mai viszonyok között
Kitudja mikor jön majd aki ad is érte 170-et, ami lófasz különbség egyébként sztem...de ha nem sürgős a dolog
De most hogy 160 vagy 170 , ha 30-40-el akarnák vinni kevesebbért akkor okés de 10 ropi az nem sok..és ez nem szegénység-gazdagság kérdése.
Mercedes megy az országúton, egyszer csak defektet kap. Kiszáll a tulajdonos, és nekiáll a kerék levételének. Egyszer csak megáll mellette egy BMW, és kiszól belőle a cigány:
- Hátte mit csinálsz?
- Veszem le a kereket.
A cigány rögvest kiszáll a kocsiból, beveri az oldalsó szélvédőt és azt mondja:
- Jó, akkor én viszem a rádiót.
További részletek: http://kuruc.info/r/22/26889/#...
És még így is hogy nekik volt némi hasznuk rajta megvétel+papírozás együtt legalább egy 100-sal kevesebb volt mintha itthonit vettem volna...
Ők foglalkoznak behozatallal.
Kitudja mikor jön majd aki ad is érte 170-et, ami lófasz különbség egyébként sztem...de ha nem sürgős a dolog
De most hogy 160 vagy 170 , ha 30-40-el akarnák vinni kevesebbért akkor okés de 10 ropi az nem sok..és ez nem szegénység-gazdagság kérdése.