Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benzinre gyűjtesz, lassan ingyen adják. Kár, hogy nem tudtál itt lenni. Lett volna sikered a sok kutyaütő között. Engem is itt húztak veled egész este.
Isten ments! Még az kellett volna, hogy lekaszabolják itt nekem egymást. A nagyobbik fiam nyomta fel ezt a sok fát.
Látom jó hangulat volt a szalcsipörgetésen Sajnálom, hogy nem tudtam menni, a munka most előrébb való volt, hogy a köv. Tátrázásra legyen mit megitatni a Tűzmadárral
Legalább adtál a kezükbe baltát ? Hadd dolgozzanak...
Összedobták a résztvevők.
Volt tűzi fád ? Tegnap én is motoroztam felétek..Barcikán voltam (BC )melózni... Utána meg salakmotoron voltam a gyerekkel...
Tegnap... Nálunk...
Humor: jön a cigány segíteni...
Mercedes megy az országúton, egyszer csak defektet kap. Kiszáll a tulajdonos, és nekiáll a kerék levételének. Egyszer csak megáll mellette egy BMW, és kiszól belőle a cigány:
- Hátte mit csinálsz?
- Veszem le a kereket.
A cigány rögvest kiszáll a kocsiból, beveri az oldalsó szélvédőt és azt mondja:
- Jó, akkor én viszem a rádiót.

További részletek: http://kuruc.info/r/22/26889/#...
Nincs véletlen valakinek egy fölös suzuki indexe?Megboltoljuk. Elugranék érte
Azt azért ne felejtsd el,hogy elvileg a mostani módosítások miatt drágább a regadó meg az átírás is (elvileg!)
Gondoltam hát ha most összejön egy kis biznisz, akkor tuti, hogy itthon veszem majd..
Nem papír nélkülire Teeee! :)
hallottam, hogy volt valami kórházas storya, de utána megint mocorgott, de annak is már vagy 4 éve, sajnáltam rendes manus volt.
aki ért a motorokhoz az adjon már egy msn címet ha hajlandó választ adni pár kérdésre! köszyy
Kapesz már nem hoz be gépeket!
Néz be Renk Csabihoz a Búza téren nála szoktak lenni mindenféle gépek. Kálban is van egy fickó ő kifejezetten olaszból hordott be mocikat kicsiket, nagyokat bár már régen voltam ott.
Ez a baj. Nekem még kicsire fáj a fogam. Ezt engedné a pénztárcám, no meg a jogsi is..
Azzal nem csak 500-600 és nagyobbakkal. Néha nagyonritkán van náluk 400-as de az olyan mint a fehér holló.
De 125össel nem foglalkoznak.
apróbetűs rész: az emberke bömbivel jött és nem hiszem, hogy míílyszegínységben él. Na de hosszú még a nyár, gyűjtögetek még, aztán majd alakul valahogy..
Az enyém is a Grandésoktól van!
És még így is hogy nekik volt némi hasznuk rajta megvétel+papírozás együtt legalább egy 100-sal kevesebb volt mintha itthonit vettem volna...
http://www.grandemoto.com/

Ők foglalkoznak behozatallal.
10 ezer ennyit oszt-szoroz? te tudod...de én örülnék hogy egyáltalán elvinnék ennyiért a mai viszonyok között
Kitudja mikor jön majd aki ad is érte 170-et, ami lófasz különbség egyébként sztem...de ha nem sürgős a dolog

De most hogy 160 vagy 170 , ha 30-40-el akarnák vinni kevesebbért akkor okés de 10 ropi az nem sok..és ez nem szegénység-gazdagság kérdése.
Köszöntem szépen a segítséget! Tegnap Encsről jöttek, nem velem egykorú gyerekek. 160ért akarta vinni, én meg mondtam, hogy 170 alá nem megyek.