Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ribikért is fizetni kell "utána", attól még az jó. (lehet)
Az úgy nem jó,mert fizetni kell utána
Mihelyt beléptem a 100-on túliak társaságába, te leszel az első, akire ráhagyom...
Mondjuk amikor tavaly kötöttem a KnH-nál nézett is az ürge,hogy mivan Aztán egyből mondta az életbiztosítást is
Akkor én is a nevedre kötöm És még a te gixid is használom,mert 100 évesen nem vagy már olyan figyelmes
Sőt mi több, jövőre töltöm a 100-at, onnan meg már ingyenes.
De te nem vagy miskolci Azért köszi a tippet,rákeresek majd. Nem tudom,milyen mértékben befolyásolja a lakhely és annak népsűrűsége az adatokat,de számít. Minél nagyobb és népesebb a város,annál nagyobb a baleset valószínűsége,és ezért drágul a biztosítás.
A Centrum mögött, valami kis picsa utcában van a Hajts alkuszcég. Az én Gixxeremre 10ezervalahányszázért kötöttek tavaly augusztusban biztosítást.
Mondjatok már Miskolcon egy jó biztosítót,akihez vihetem a motorom.Meg persze legyen árbarát.

A Genertelt néztem ki,de nem tudom,merre van. Ott 21ezer lenne az éves díj,vagy a Wabardnál évi 16e. de azt egyáltalán nem ismerem.
polgár után a picsába.. nem ott dolgoznak, csak valami alkalmi dolog volt..
Akkor nem 1 ről beszélünk...
Ujszentmargita? Hunvanaz? Honnan ismernek?
találkoztam két haveroddal ujszentmargitán. nem tudok róluk semmit ők voltak a felszolgálók.
ja persze az ülésnél véget érne amint az enyém lenne. pont ezt néztem hogy az a rendszámtartó nemfasza meg a lámpa is kilóg. de amugy tetszik a vonalvezetése meg jó kiállású gépnek tartom. ENNYI . kérem kapcsolja ki.
Pont ez? Baszki, túl hosszú a segge!
kivéve ezt nekem pont ez az egy tetszik. a fekete változata.
Egyszer majdnem elcseréltem a Drz-t egy Buellre, deaztán mégsem. Minden Buell szép egyébként, kivéve ezt, meg az új Rotax blokkosat.
Nem, a Martinon lakik, mint ahogy már írta is valaki.
De ő , Tiszaújvárosi?
Varga Zoli
szerencséd
Bííízhatsz bennem.
na látod. tudod te miről nem szabad fecsegni ! vagy huhogni
akkor a bagolyról majd nem ejtek szót!
HOGY MI ?