Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ugyan az , másabb de mind a kettő könnyített önindító nélküli FCR karbis vadállat.
Debrecenben lesznek! Arra én is szeretnék menni, de még nem tudom, hogy hogy lesznek a vizsgáim.
Mármint Debrecenbe!? Vagy Kunmadárra!?
Érdemes vinni asszonyt én is viszem,igaz még nem asszony :))))
Szerintem az ország egyik legnagyobb motoros rendezvénye.
Ha először mész nagy élmény ha sokadjára akkor már nem annyira de jó látni ennyi motorost egy helyen!
625-660 között akkor annyi a különbség, hogy régebbi széria és ezért olcsóbb? vagyis ha ráülnél egy jó állapotba lévő 660 smc-re és egy 625 smc-re akkor ugyan az lenne a feeling..... nekem külsőre ugyan az a 2 gép mert tök egyforma.

Hülye vagyok én ezekhez..mindegyik 600 ccm körül mozog 625-640-660 lc4 smc kutyafasza..nem értek én ehhez, ezért is kellene majd útmutatás, de majd nyílván szólok, hogy HE gyere oszt próbáld ki te is meg nézz rá azért.
De ha majd komolyabbra fordul a dolog akkor értekezünk! Segítek szívesen a választásban, elvégre már láttam ilyeneket belülről Meg az évek során itt ott hallottam minden LC4 tipusról valamit. Amugy mondom 2004-5 körüli igazán rossz döntés nem lehet, csak meg kell találni a neked megfelelőt. 660 a legfaszább de én 625 SC-t vennék legközelebb Olcsóbb mert régebbi, és az is odabaszós.
Étem
Eladtam már rég
660 LC4. a 640 jó nehéz, nem olyan bohókás mint a 660 2005 körül má jó mind. de azért meg kell nézni.. berg üzemórás nefeledd! kimész bohóckodni aztán nyár végén motorgenerál zsebbenyúlós..
Pöcsömöccse! Szakírói kritikát és obszcén szavakkal teli eszmefuttatást kérnék tőled afelől, hogy káposztalével teli tökfejemben megfordult az a gondolat, hogy ha maradok magyarba akkor beruházok egy sm-re vagy egy endúró+sm szett-re. ( ha kint maradok akkor sportosítok...) Neked van/volt labancod és szemezgetek 640 lc4 20005-től vagy 660smc vel KTM oldalról.....legális szempontot nézve. De ha szarok a legális dolgokra akkor egy Husky sm 510 vagy berg 650. Kawa megy az udvarról jövőre mindenképp vagy hamarabb, na nem mert szar..sőtt....csak mást is ki akarok próbálni és akkor már inkább vmi jácccós 1 hengeres gépet. Szal 1 hengeres gépek közül mi a fajakőkáposzta ?és leszarom, ha szétrázza a seggem.
Tényleg és a KTM-el mi a helyzet?
Azután egyik haverom is érdeklődött...
Köszönöm kedves barátaim.
Most teljesen tönkretetted az ide írogatók több éves munkáját!
Pedig LaciCRM már majdnem elhittek, hogy komolyan veszik az itten arcok...
ugyan ne VICCELJ már!
NEM VESZTEK KOMOLYAN?

most egy világ omlott össze bennem! hogy az istókit neki!
Megpróbálom ma de legkésőbb holnap kivallatni a többieket, hogy hogyan is legyen ez a hétvégi témázgatás!
Mert felmerült itt már nagyon sok minden, de csak annyi biztos van az egészből, hogy Kell menni valamerre!
Nem mert neked alapjáraton is csúszik a kuplung és aki kicsit ismer az nem vesz téged komolyan Itt másokról van szó
sok a köcsög. szar a közbisztonság. evés ivás.
Értemén
Megértem! és többször láttam már én is a "Nagy" Magyarok különböző csodálatos eszmefuttatásait én is az oldalon...
Köszönöm nem kérek az okításból....tapasztalat beszél most és nem előítélet Hagyjuk a témát, válaszoltam és nem sértettem meg senkit vele. Az oldal meg olyan, amilyen tudja jól mindenki ( szájkaratéjok, topicok....)
tudommár! zsidó szerzetesnek mentél ki közben meg lángost árulsz
azt hittem tudsz erről valamit XD na majd elmegyek valamikor, ez érdekel a legkevésbé lesz ma még 4 óra matekom EZAZZZZZ
rám gondolsz mi ?