Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom hogy aktív vagy :) ha bejelentkeztél ott vannak a fórumok, faliujságra tudsz írni és látod a történéseket!
Ne a vendégkönyvbe írj, fórumra ;) azon belül mimok.... faliujság....
A mimokon: hrc

Most is rajta vagyok

Írt a a vendégkönyvbe : ott Robi néven és Laci RR -rel eggyütt Julcsi regisztált , ill. lettünk aktiválva
www.mimok.hu

aztán Mimok fórum és aztán faliujság!
Igen, ott. Nem látok tőled semmi írást. Úgyh valami nem oké, azért nem válaszol neked senki, mert alapvetően azt hamarabb megnézzük,mint ezt sztem.
A mimokon?
De hova irtál? Tagoknál néztem az adatlapod és nincs hozzászólásod... :)
Ha belépsz a mimokra, ott lesz a "mimok fórum"... és azon belül a faliujság, ha ide írsz garantálom, hogy kapsz választ! De van egy "kérdések kérések" fórum is ahol ha a fórum használatával van bármi kérdésed választ kapsz!
A szombati motorozás pedig majd időjárás alapján képlékeny! Ezért ajánlom a mimokos faliújságot, mert ott mindent naprakészen megtalálsz!
Milyen néven regeltél? Én sem láttam semmi ilyen hozzászólást, csak azért kérdezem.
Persze!

Ott írtam először, de nem kaptam választ. Ezután jöttem ide.

Értem és tudom amit leírtál, csak kb 3 hete nem ültem a mocin, mert munka hegyek, szar idő és ráadásul az induláskor sem tudok ott lenni, mert kb max. félórával később végzek/remélem!// mármint az indulást nézve.
Nem nem baj, csak a mimok és a sportmotor nem ugyanaz. Mindenki számára nyitott a mimok, csak annyi, hogy az egy kicsit barátibb társaság... több közös program van nem csak motorozás, sütések főzések korizás szánkózás stb... És ezért van az, hogy a mimokos programok maradjanak mimokon! Ahogy a Te példád is mutatja, bárki csatlakozhat, minden motorost szívesen látunk, csak ne vegyüljenek a dolgok!
Másrészt pedig a mimokos faliújságon minden aktuális infót megtalálsz ezért érdemesebb ott informálódni!
Te végignézted ezt a pár oldalt?
Gratulálok!
Nyugodtan
Mivel innen értesültem róla, hogy lesz szezonnyitó, és kértek, hogy regisztráljak a mimok-on.

Itt üzent Julcsi, hogy kész a regisztrációm.

Baj ez?
A szezonnyitó is mimokos volt!
Nem kaptál választ? Én nem is láttam, hogy írtál volna!
Szia!

Igen ez így van, de ott még nem kaptam választ.
ha jól emlékszem akkor a szezonnyitó is itt lett először megbeszélve....
Oké Köszönöm!
Szerintem ezt mimokon kellene egyeztetni a mimok és a sportmotoros miskolc topic nem összetévesztendő! Természetesen a kettő nem zárja ki egymást!
Sziasztok!
A mimokon olvastam, hogy most 21-én lesz gurulás !

Én 10.00 körül végzek ,tehát pont induláskor nem biztos, hogy ott tudnék lenni /öltözés, megmiegymás/, de mehet utánatok?
Gerecsemotot próbáld meg!
Sziasztok 350es Aprilla Tuareghez kellene sürgősen egy berúgó kar nekem!
Tudnátok ajánlani merre felé próbálkozzak?!
Gyere nyugodtan, motorral 100x, csak ne szolgálatban kelljen jönnöd
A látogatásnak nem lett volna akadálya, csak kicsivel kijjebb kellett volna jönni. Az erdőn minden kéz elkel. XT meg biztos kihozott volna.
Jaja! Visszazavart az eső a bükből, aztán tanakodtunk, hogy merre menjünk... meglátogattunk volna... de majd legközelebb!
Akkor veled volt Urbi. Engem meg hív, hogy menjek már. Vaze, melózok. (tam) Valamikor azt is kell. No, de holnaptól már egész jó időket mondanak.
Kb én is pont erre gondoltam, mikor a teflonos belsejű bovdenházat hiányoltam.
E nélküli bovdeneket eleve kenni kell, de a teflonost meg nem is szabad...
köszönöm a dícsérő szavakat :D
Akkor csak ennyit mondok: *************** szépen muzsikál a gépezet!