Látom hogy aktív vagy :) ha bejelentkeztél ott vannak a fórumok, faliujságra tudsz írni és látod a történéseket!
Ne a vendégkönyvbe írj, fórumra ;) azon belül mimok.... faliujság....
De hova irtál? Tagoknál néztem az adatlapod és nincs hozzászólásod... :)
Ha belépsz a mimokra, ott lesz a "mimok fórum"... és azon belül a faliujság, ha ide írsz garantálom, hogy kapsz választ! De van egy "kérdések kérések" fórum is ahol ha a fórum használatával van bármi kérdésed választ kapsz!
A szombati motorozás pedig majd időjárás alapján képlékeny! Ezért ajánlom a mimokos faliújságot, mert ott mindent naprakészen megtalálsz!
Ott írtam először, de nem kaptam választ. Ezután jöttem ide.
Értem és tudom amit leírtál, csak kb 3 hete nem ültem a mocin, mert munka hegyek, szar idő és ráadásul az induláskor sem tudok ott lenni, mert kb max. félórával később végzek/remélem!// mármint az indulást nézve.
Nem nem baj, csak a mimok és a sportmotor nem ugyanaz. Mindenki számára nyitott a mimok, csak annyi, hogy az egy kicsit barátibb társaság... több közös program van nem csak motorozás, sütések főzések korizás szánkózás stb... És ezért van az, hogy a mimokos programok maradjanak mimokon! Ahogy a Te példád is mutatja, bárki csatlakozhat, minden motorost szívesen látunk, csak ne vegyüljenek a dolgok!
Másrészt pedig a mimokos faliújságon minden aktuális infót megtalálsz ezért érdemesebb ott informálódni!
Kb én is pont erre gondoltam, mikor a teflonos belsejű bovdenházat hiányoltam.
E nélküli bovdeneket eleve kenni kell, de a teflonost meg nem is szabad...
Ne a vendégkönyvbe írj, fórumra ;) azon belül mimok.... faliujság....