Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mittudomén XD soha nem foglalkoztam ilyenekkel; vettem egy ötösért egy kondibérletet fél évre; kondiba jó arcok vannak, vagy jártam vagy nem, de ha nem jártam akkor is aláfirkálták az alkalmam! második féléve nincs már tesim... szerintem keresd meg az illetékeseket egy jobb pillanatukba azt mondd meg nekik, hogy nagyon elfoglalt vagy 14félévet csúszol és heti 48órád van és dolgozol mellette; szóval ne fárasszon a pingponggal és írja alá az utolsó alkalmad! PROBLEM?
Ezért fizettél szájjal a múltkor akkor, már értem....hmmm
Ok!majd szóltok ha eldöntitek.
brékó! mi ez a erőnléti felmérés? megyek ma nagy kómásan pingpongra, mondom utso alkalom, végre meg lesz, erre benyögött egy olyat h menjünk az ufoba erőnléti felmérésre. kötelező vagy mi a tököm? hazajöttem
termosznak meg a seggén
Milyen negatív vagy az oldallal kapcsolatban...
Nem akarom boncolgatni a témát mert sok okos van itt és jön majd a véleményével meg magasröptű gondolataival, hogy nekem mi a jó meg mi lenne meg ő így csinálná meg így nem csinálná...... Ne érts félre nem rád gondolok meg nem is feltételezem rólad, de ismerem az oldalt és nincs kedvem a sok nemzethősével vitázni Van egy melóhelyem, hogy meddig az elválik majd. Tömören Ennyi
Azt hallottam abban nagy bíznísz van
De a keményebbeknek már integrált kártyalehúzó van a hátán...
Fizetnek is érte? :O van aki csak élvezetből felkínálja....
árulja a testét. Nem titok.
És mi jót csinálsz ott külfödiában?
ez igaz
megmondalak anyádnak !
JA
oszt a romnyi az pesti ?
Én már 3 éve pesti vagyok 3-4 hónapja meg külföldi
parasztból fúúúzionáltam kötsöggé
Elnyűhetetlen jószág! Szerintem még formailag is megállja a helyét a mai napig!
nem. de már nem is fogom SOHA !
Mi újság sikerült már elpasszolni az F2-est?
MÉG ASSZONY pesti nyekenyóka vagy ?
Itthon vagyok egy pár hete már....kis szünet van.
Csak pesten vagyok az asszonynál, de néha hazanézek!
Szal nyugi nem flashel muterod
he a multkor anyám itthon látott téged. Te így ingázgatsz német meg hun között, vagy csak anyám flashelt ?
látom eme frappáns válaszodat is jól megkonfiguráltad

Lehet egyszer észreveszem és ki is próbálom az oldalnak ezt a remek funkcióját