mittudomén XD soha nem foglalkoztam ilyenekkel; vettem egy ötösért egy kondibérletet fél évre; kondiba jó arcok vannak, vagy jártam vagy nem, de ha nem jártam akkor is aláfirkálták az alkalmam! második féléve nincs már tesim... szerintem keresd meg az illetékeseket egy jobb pillanatukba azt mondd meg nekik, hogy nagyon elfoglalt vagy 14félévet csúszol és heti 48órád van és dolgozol mellette; szóval ne fárasszon a pingponggal és írja alá az utolsó alkalmad! PROBLEM?
brékó! mi ez a erőnléti felmérés? megyek ma nagy kómásan pingpongra, mondom utso alkalom, végre meg lesz, erre benyögött egy olyat h menjünk az ufoba erőnléti felmérésre. kötelező vagy mi a tököm? hazajöttem
Nem akarom boncolgatni a témát mert sok okos van itt és jön majd a véleményével meg magasröptű gondolataival, hogy nekem mi a jó meg mi lenne meg ő így csinálná meg így nem csinálná...... Ne érts félre nem rád gondolok meg nem is feltételezem rólad, de ismerem az oldalt és nincs kedvem a sok nemzethősével vitázni Van egy melóhelyem, hogy meddig az elválik majd. Tömören Ennyi
De a keményebbeknek már integrált kártyalehúzó van a hátán...
parasztból fúúúzionáltam kötsöggé
Csak pesten vagyok az asszonynál, de néha hazanézek!
Szal nyugi nem flashel muterod
Lehet egyszer észreveszem és ki is próbálom az oldalnak ezt a remek funkcióját